24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ηλέκτρα: Τα επεισόδια της εβδομάδας- Μίμης και Νικόλας παλεύουν για τη Φιλιώ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ηλέκτρα: Οι περιλήψεις των επεισοδίων αυτής της εβδομάδας. Όσα θα δούμε στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ1. 

Ο Μίμης ζητάει από τον Νικόλα να αφήσει ήσυχη τη Φιλιώ, αλλά εκείνος τον προκαλεί να παλέψουν για την καρδιά της. Παράλληλα, ο Χάρης καλεί εκ νέου τη Νεφέλη για κατάθεση, ενώ τα πράγματα για τον Παύλο έχουν αρχίσει και στενεύουν μιας και πια όλοι και όλα είναι εναντίον του.

Ο Νικόλας κλείνει τις εκκρεμότητές του με τον Παύλο και τον προειδοποιεί για τη Νεφέλη, την ίδια ώρα που η μικρή κατηγορεί τη μάνα της πως θέλει τη δυστυχία της. Παράλληλα, ο Βρεττός ετοιμάζεται για το χειρουργείο και η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή. Η επίσκεψη του Χάρη, όμως, γίνεται αιτία να μάθει ο Σωτήρης για την ανάμειξη της Νεφέλης στην υπόθεση Φιλίππου – Ρέπανου. Ο Σωτήρης εξαγριώνεται με την ανάμειξη της κόρης του και όταν η κοπέλα τού ζητάει να καλέσει τον κύριο Φιλίππου για δείπνο εκείνος το δέχεται χωρίς δεύτερη σκέψη. Την ίδια στιγμή, ο Μίμης συναντάει τον Νικόλα με σκοπό να του ζητήσει να αποσυρθεί από τη ζωή της Φιλιώς. 0 τελευταίος, όμως, τον προκαλεί να προσπαθήσουν και οι δύο για την καρδιά της… και ας κερδίσει ο καλύτερος.

Το βράδυ, ο Παύλος πηγαίνει για δείπνο στο σπίτι του Σωτήρη με σκοπό να εξηγήσει όσα μπορούν να εξηγηθούν. Η Νεφέλη, όμως, είναι αποφασισμένη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους… και αυτό που θα κάνει θα σοκάρει τους πάντες! Ταυτόχρονα, ο Σταύρος συνοδεύει την Ουρανία στο σπίτι της. Και η Μερόπη βλέπει στο πρόσωπό του έναν υποψήφιο γαμπρό.

Η Νεφέλη καλείται για νέα κατάθεση

Η Δόμνα και ο Στέργιος δειπνούν με τον Χάρη και τη Ζωή. Και στο μαγαζί της οι γιοι της χορεύουν ξέφρενα με την Κατερίνα και τη Σοφία. Εκεί βρίσκεται κι ο Μάρκος, που έχοντας μάθει για την έξοδο της μητέρας τους κι έχοντας πιει πολύ σφίγγει στην αγκαλιά του τη Δανάη. Από την άλλη, ο Σεραφετίνογλου γνωρίζει την αληθινή ταυτότητα του Σταύρου, αλλά τον καθησυχάζει ότι δεν πρόκειται να την αποκαλύψει.

Το επόμενο πρωί, ο Περλεπές πηγαίνει στο δημαρχείο για να ενημερώσει τον δήμαρχο πως κρυφάκουσε τη Νεφέλη να συζητά με τον κύριο Φιλίππου για ένα ραντεβού τους στο δάσος. Στον Σωτήρη αποκαλύπτονται πια όλα και η αντίδρασή του είναι απρόβλεπτη! Με τον Χάρη να ψάχνει πληροφορίες για το παρελθόν του και τον Περλεπέ να του έχει κηρύξει υπόγειο πόλεμο, τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν τρομερά για τον Παύλο. Η Νεφέλη, απογοητευμένη με τη συμπεριφορά του, αρχίζει και γίνεται επιθετική απέναντι του. Εν τω μεταξύ, ο Χάρης αποφασίζει να πάρει συμπληρωματική κατάθεση από τη Νεφέλη, θέλοντας να καταλάβει τι συνέβη στο καμαράκι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό