21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

‘Ζω στον πραγματικό κόσμο, παρόλο που είμαι ρομαντικός’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ
03.02.2022 | 16:31

Ο Λαπόρτα κατά την παρουσίαση του Τσάβι | 8 Νοεμβρίου 2021
2021 JOAN MONFORT /AP IMAGES

Ο Τζουάν Λαπόρτα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ρωτήθηκε για τον Έρλινγκ Χάλαντ, τον οποίο χαρακτήρισε ενδιαφέρον παίκτη, ωστόσο παραδέχθηκε πως πρόκειται για μία δύσκολη μεταγραφή, παρότι ο ίδιος είναι “ρομαντικός”.

Ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ παρουσιάστηκε την Πέμπτη (2/2) από την Μπαρτσελόνα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025 έχοντας μείνει ελεύθερος από την Άρσεναλ.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του, ο πρόεδρος των Καταλανών, Τζουάν Λαπόρτα, ρωτήθηκε για τα σενάρια μεταγραφής του Έρλινγκ Χάλαντ, ο οποίος έχει συνδεθεί πολλές φορές με τους “μπλαουγκράνα”. Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα θέλησε να καταστήσει σαφές ότι δεν πρόκειται για μία εύκολη περίπτωση.

Παρόλα αυτά, τόνισε πως στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παράθυρο η ομάδα θα ενισχυθεί με νέους παίκτες, χωρίς όμως να αναφέρει κάτι συγκεκριμένο.

“Εν όψει του Ιουνίου θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα. Δουλεύουμε γι’ αυτό, είμαστε στο σωστό δρόμο. Έχουμε μια περίπλοκη σεζόν να ολοκληρώσουμε και θέλουμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στο πρωτάθλημα και στο Europa League.

Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό. Ο Χάλαντ είναι ένας ενδιαφέρον παίκτης, η αθλητική διοίκηση με κάνει να παραμένω στον πραγματικό κόσμο, παρόλο που είμαι ρομαντικός”.

σχετικα αρθρα

Ομπαμεγιάνγκ: “Όνειρο η Μπαρτσελόνα, το πρόβλημά μου στην Άρσεναλ ήταν μόνο με τον Αρτέτα”

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό