18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τα «έσπασε» το Πάσχα σε παραδοσιακό κρητικό γλέντι – Αποκλειστικά βίντεο

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε ένα γνήσιο κρητικό γλέντι βρέθηκε ανήμερα του Πάσχα η Ζωζώ Σαπουντζάκη και κυριολεκτικά οι οικοδεσπότες και η ίδια τα «έσπασαν».

Η μεγάλη ντίβα του ελληνικού κινηματογράφου παραβρέθηκε με στενό της συνεργάτες και αγαπημένους φίλους σε οικογενειακό τραπέζι.

Και φυσικά τραγούδησε και ανέβασε το κέφι στα ύψη όπως θα δείτε και στην χαρακτηριστική της ανάρτηση.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η εμφάνισή της στα δυτικά προάστια, όπου βρισκόταν το φιλικό σπίτι, έκανε μεγάλη εντύπωση στις γειτονιές και ο κόσμος βγήκε έξω να τη δει και να τη χειροκροτήσει.

Με ένα πράσινο, εντυπωσιακό σύνολο με καπέλο και γυαλί η αιώνια Ζωζώ χαιρέτησε τον κόσμο και τους ευχήθηκε.

Ήταν άλλωστε μία επιθυμία της που ήθελε να την πραγματοποίησει, να ζήσει ένα Πάσχα παρέα με απλούς ανθρώπους της γειτονιάς.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, «παιδιά, καλά είναι και τα βασιλεία αλλά τα πιο απλά πράγματα είναι και τα πιο ωραία, σας ευχαριστώ πολύ όλους καλό Πάσχα σε όλους σας, χρονιά πολλά».

Στα αποκλειστικά βίντεο που εξασφάλισε το Znews από το γλέντι, η Ζωζώ έστειλε το δικό της μήνυμα ζωής και ελπίδας τραγουδώντας μεταξύ άλλων «εγώ θα ζήσω δυο φορές, το λέει και το όνομά μου» αλλά και το «είμαι κορίτσι ζόρικο» οπότε και άρχισαν να σπάνε πιάτα και ποτήρια!

 

Η Ζωζώ απόλαυσε φυσικά τους Κρητικούς να χορεύουν με κέφι παραδοσιακούς χορούς του νησιού.

 
Ακολούθησε το znews.gr στο Google News για να διαβάζεις πρώτος ότι θα συζητούν αργότερα οι άλλοι
 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό