20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

‘Ζητώ συγγνώμη στον κόσμο μας, θα πάμε να κερδίσουμε στην έδρα του αντιπάλου’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΡΑΣ
20.04.2024 | 21:41

Ο Λορέντζο Καστελάνι στον πάγκο του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λορέντζο Καστελάνι, παρουσιάστηκε απογοητευμένος στις δηλώσεις του μετά την ήττα με 3-0 σετ από τον Παναθηναϊκό, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο των “ερυθρόλευκων”, ενώ έδωσε το σύνθημα νίκης στο κλειστό του Μετς.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-0 σετ τον Ολυμπιακό, μείωσε τη σειρά των τελικών σε 2-1 και χάλασε την “ερυθρόλευκη” γιορτή που είχε στηθεί για την κατάκτηση της Volley League γυναικών.

Ο προπονητής των “Πειραιωτών”, Λορέντζο Μιτσέλι, στις δηλώσεις του μετά το φινάλε της αναμέτρησης ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού που παρευρέθηκε στο “Μελίνα Μερκούρη” για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να πανηγυρίσουν μαζί τον τίτλο του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα έδωσε το σύνθημα νίκης στο κλειστό του Μετς την προσεχή Τετάρτη (24/04, 17:30).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λορέντζο Μιτσέλι:

“Το ματς αυτό θα μας έκανε πρωταθλητές, όμως δεν μπορέσαμε να το πετύχουμε. Οι διαφορές με το προηγούμενο παιχνίδι ήταν πολύ μεγάλες, δεν παίξαμε καλά σήμερα. Τώρα, πρέπει να παίξουμε καλύτερα, έχουμε τη δεύτερη ευκαιρία στην έδρα του αντιπάλου. Σίγουρα πρέπει να τσεκάρουμε διάφορα πράγματα τακτικά, να δούμε τα λάθη μας.

Θέλω να απολογηθώ στον κόσμο μας, συγγνώμη που δεν κερδίσαμε σήμερα, ήταν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα. Ο κόσμος ήταν φανταστικός, θα θέλαμε να πανηγυρίσουμε μαζί τους το τρόπαιο, αλλά εμείς θα πάμε να κερδίσουμε στην έδρα του αντιπάλου. Θα πάμε εκεί με άλλη νοοτροπία”

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό