25.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ζητά ντιμπέιτ με τον Χάρη Δούκα – «Οι κανόνες να μην είναι ασφυκτικοί»

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους στην ΕΡΤ

Ο δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής της παράταξης «ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ» Κώστας Μπακογιάννης ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα να διοργανώσει η δημόσια τηλεόραση ντιμπέιτ με τον επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ» Χάρη Δούκα ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών της 15ης Οκτωβρίου.

Σε σχετική ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο δήμαρχος Αθηναίων επισημαίνει ότι ζήτησε οι κανόνες να μην είναι ασφυκτικοί όπως στις εθνικές εκλογές.

«Είμαστε άλλωστε δύο μόνο και στην αυτοδιοίκηση έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε διαφωνώντας» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπακογιάννης στην ανάρτηση του.

Με επιστολή μου ζήτησα από τον πρόεδρο της ΕΡΤ κ. Κωνσταντίνο Ζούλα την οργάνωση debate με τον κ. Δούκα ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής στο Δήμο Αθηναίων. Ζήτησα οι κανόνες να μην είναι ασφυκτικοί όπως στις εθνικές εκλογές. Είμαστε άλλωστε μόνο δυο και στην…

— Kostas Bakoyannis (@KBakoyannis) October 9, 2023

 

 

Λίγη ώρα αργότερα, ο έτερος υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, απάντησε με δική του ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του, στα κοινωνικά δίκτυα:

«Χαίρομαι που ο κ. Μπακογιάννης αποδέχθηκε, έστω και με καθυστέρηση ενός γύρου, την πρότασή μου για τη διεξαγωγή debate. Τα λέμε εκεί».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό