20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ζαχαριάδης στον ΣΚΑΪ: Θα συγκρουστώ με κυκλώματα παρανομίας που λυμαίνονται τις γειτονιές γύρω από την Ομόνοια

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων για το σχέδιο του στην πρωτεύουσα καθώς και την υποψηφιότητα Κασσελάκη

Την πρόθεσή του να συγκρουστεί με «κυκλώματα παρανομίας» που λυμαίνονται τις γειτονιές όπως, γύρω από την Ομόνοια, τον Άγιο Παντελεήμονα και την Αττική ανέφερε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον δημαρχιακό θώκο της Αθήνας, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.

«Όπου υπάρχουν θύλακες εγκληματικότητας που θέλουν την Αθήνα γκέτο και η συντεταγμένη πολιτεία δεν έχει παρέμβει εγώ θα συγκρουστώ» είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και πρόσθεσε « δεν θα αφήσω την ακροδεξιά παράταξη να μονοπωλήσει το πρόβλημα, θα είμαστε στις υποβαθμισμένες γειτονιές και θα μιλήσουμε για το συλλογικό και ατομικό της ασφάλειας». 

Ακολούθως ο κ. Ζαχαριάδης επανέλαβε το αίτημά του για ντιμπέιτ μεταξύ των ανθυποψηφίων του αλλά και για τετ α τετ με τον νυν δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Κ. Μπακογιάννη.

Αναφορικά με τις προτεραιότητες του στην πρωτεύουσα, ο κ. Ζαχαριάδης προέταξε το πρόβλημα με τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα, την αναβάθμιση του πρασίνου ενώ υπογράμμισε ότι όσα έργα βρίσκονται σε εξέλιξη και έχουν ψηφιστεί με ευρύτερη πλειοψηφία, εφόσον εκλεγεί, θα συνεχιστούν. 

Υποψηφιότητα Κασσελάκη

Ερωτηθείς για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Ζαχαριάδης απέφυγε να τοποθετηθεί, τονίζοντας ενδεικτικά ότι τον ίδιο αφορά «να κερδίσει τον Μπακογιάννη στον δήμο Αθηναίων».

Πρόσθεσε ακόμα πως «η θέση μου, επιβάλλει να έχουμε την ευρύτερη ενότητα και σύνθεση στο εσωκομματικό. Μιλώ με όλους και με στηρίζουν». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό