24 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ζήτησε συγνώμη για το σχόλιο της για τον Γιώργο Λιάγκα

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια διόρθωση θέλησε να κάνει η Τίνα Μεσσαροπούλου την Τετάρτη το πρωί, για ένα σχόλιο που έκανε την προηγούμενη μέρα, μέσα από την εκπομπή Happy day, σχετικά με τον Γιώργο Λιάγκα. 

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη το πρωί, σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο παρουσιαστής του Αντ1 βρέθηκε στο Ντουμπάϊ την Πρωτοχρονιά, η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε πει:

«Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα είναι γραμμένη σήμερα. Έχει στήσει πολύ ωραία στο σκηνικό, έχει φύγει από την Παρασκευή, όπου επίσης ήταν γραμμένη η εκπομπή και πήγε στο Ντουμπάι, εκεί που κράζει τους υπόλοιπους που πάνε. Αν είναι τζαμπουίτα πάει κι εκεί. Το τζαμπουίτα πάντα έχει άλλη αξία»

Σήμερα, λοιπόν, θέλησε να ζητήσει συγνώμη και να αποκαταστήσει την αλήθεια: 

«Όλο αυτό ξεκίνησε μεταξύ σοβαρού και αστείου με ένα σχόλιο – σχολιάζοντας το πώς ο Γιώργος σχολιάζει αυτούς που πάνε στο Ντουμπάι – ωστόσο η αλήθεια είναι και οφείλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Ο Γιώργος Λιάγκας πλήρωσε τα πάντα σε αυτό το ταξίδι. Ήταν κάτι που το είχε αποφασίσει, πήγε να συναντήσει τον φίλο του, τον Λάκη που είναι πλοίαρχος στα καράβια. Πήγε στο Κατάρ, εκεί έμεινε. Τα πλήρωσε όλα και τα αεροπορικά εισιτήρια. 

Ντρέπομαι για αυτό που βλέπω και για αυτό θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί προφανώς όταν σχολιάζεις κάτι δεν έχεις στο μυαλό σου ότι όλο αυτό θα βγει την άλλη μέρα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό