18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ζήτησα συνάντηση με Χ. Δούκα – Να ηττηθεί η συντηρητική Αθήνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρέπει στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών να στηριχθούν όλοι οι υποψήφιοι από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο, δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Ζαχαριάδης, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά τη στήριξή του στον Χάρη Δούκα.

Όπως τόνισε, «το σημερινό αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί», ενώ επεσήμανε ότι ζήτησε να έχει συνάντηση με τον συνυποψήφιό του Χάρη Δούκα.

«Επικοινώνησα με τους κ.κ. Μπακογιάννη και Δούκα να τους συγχαρώ για τον όμορφο αγώνα που δώσαμε» σημείωσε ο κ. Ζαχαριάδης.

«Εάν το αποτέλεσμα των εκλογών εξελιχθεί όπως αποτυπώνεται, υπάρχει δεύτερος γύρος. Μίλησα με τον φίλο Χάρη Δούκα για να του ζητήσω συνάντηση αύριο το πρωί για το περιεχόμενο της διοίκησης της προοδευτικής Αθήνας. Το ίδιο ζητώ να κάνουν οι κ.κ. Σοφιανός και Παπαδάκης, γιατί είναι πολύ σημαντικό να ηττηθεί η συντηρητική Αθήνα», σημείωσε ο κ. Ζαχαριάδης.

«Θέλω να απευθυνθώ στους δεκάδες χιλιάδες δημότες Αθηναίων, που απείχαν και να τους καλέσω στον δεύτερο γύρο να ψηφίσουν, να συμμετέχουν και να βάλουν στο περιθώριο τη σημερινή διοίκηση. Θέλω όμως να στείλω κι ένα ευρύτερο πολιτικό μήνυμα, που αναφέρεται στον δεύτερο γύρο πανελλαδικά. Όπου έχουν περάσει υποψήφιοι από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο, πρέπει να στηριχθούν από όλους μας. Εμείς κάναμε σήμερα το πρώτο βήμα, ελπίζω ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι, γιατί η συντηρητική πλειοψηφία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να ρηγματωθεί» σημείωσε.

Αμέσως μετά ο κ. Ζαχαριάδης είπε: «Είχα δεσμευτεί από την πρώτη στιγμή ότι θα είμαι παρών στα αυτοδιοικητικά πράγματα της πόλης για τα επόμενα πέντε χρόνια και θα το πράξω από όποια θέση μας έχουν τοποθετήσει οι δημότες. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς αυτούς οι οποίοι μας ψήφισαν, θέλω όμως και να ευχαριστήσω αυτούς, οι οποίοι δεν μας ψήφισαν, ψήφισαν κάτι άλλο, αλλά μας παρακολουθούν με θετικό τρόπο. Η παρουσία μας, η διαδρομή μας και οι παρεμβάσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο τα επόμενα χρόνια θα δικαιώσουν την ψήφο των πρώτων, αλλά και το θετικό βλέμμα των δεύτερων».

Αποτελέσματα για τις Περιφέρειες 

Αποτελέσματα για τους Δήμους 

Όλες οι εξελίξεις για τη διαδικασία λεπτό προς λεπτό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό