21.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Εύχομαι γρήγορη και πλήρη ανάρρωση»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τις ευχές του στον βασιλιά Κάρολο μετά τη διάγνωση του μονάρχη της Αγγλίας με καρκίνο έστειλε το πρωί της Τρίτης, 6/2, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός εύχεται γρήγορη και πλήρη ανάρρωση στον Κάρολο για τον οποίο γράφει στην ανάρτησή του στα αγγλικά ότι «είναι πραγματικός φίλος της Ελλάδας».

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον βασιλιά Κάρολο

«Εύχομαι γρήγορη και πλήρη ανάρρωση στην Αυτού Μεγαλειότητα Βασιλιά Κάρολο ΙΙΙ. Είναι πραγματικός φίλος της Ελλάδας και αυτές τις ώρες οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του και τον λαό του Ηνωμένου Βασιλείου».

Υπενθυμίζεται ότι το Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε τη Δευτέρα (5/2) ότι ο βασιλιάς Κάρολος ξεκίνησε τη θεραπεία του για τον καρκίνο, διευκρινίζοντας ότι εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης χειρουργικής επέμβασης στον προστάτη. Ο καρκίνος έχει αναπτυχθεί σε άλλο σημείο του σώματός του, όχι στον προστάτη, αλλά το παλάτι δεν αποκάλυψε που ακριβώς.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι βασιλιάς δεν θα εισαχθεί σε νοσηλευτικό ίδρυμα για τη χημειοθεραπεία, αλλά θα εκτελέσει το προβλεπόμενο πρόγραμμα ως εξωτερικός ασθενής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό