17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Εύκολο πέρασμα της Τσέλσι επί της Βίλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Τετάρτη (07/02) ολοκληρώθηκε η φάση των «32» του FA Cup με την Τσέλσι να περνάει άνετα με 3-1 από την έδρα της Άστον Βίλα και την Νότιγχαμ Φόρεστ να κερδίζει στα πέναλτι την Μπρίστολ Σίτι.

Ο επαναληπτικός αγώνας μετά το 0-0 του πρώτου ματς, μεταξύ Άστον Βίλα και Τσέλσι στο «Βίλα Παρκ» έληξε με τα «λιοντάρια» να παίρνουν μία εύκολη νίκη με 3-1. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 11ο λεπτό ο Κόνορ Γκάλαχερ με σουτ εντός της μεγάλης περιοχής, σε μία φάση που ξεκίνησε από την λάθος πάσα του Καμαρά στο ύψος της μεσαίας γραμμής.

Δέκα λεπτά αργότερα, στο 21ο λεπτό ο Νίκολας Τζάκσον διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και έθεσε γερές βάσεις για την πρόκριση από νωρίς στο παιχνίδι. Το γκολ ήρθε με κεφαλιά από πολύ κοντινή απόσταση μετά από σέντρα του Γκουστό.

Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο «κλείδωσε» την πρόκριση στο 54′, όταν ο Έντσο Φερνάντες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του συμπαίκτη του στη Εθνική Αργεντινής, Εμιλιάνο Μαρτίνεζ με άψογη εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση.

Η μόνη αντίδραση που κατάφεραν να βγάλουν οι γηπεδούχοι ήταν το γκολ του Μουσά Ντιαμπί, που έγραψε το τελικό 3-1 στο 90+1′.

Στο άλλο ματς της βραδιάς η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχθηκε την Μπρίστολ Σίτι σε μία αναμέτρηση που κατέληξε ισόπαλη στο 1-1 στην κανονική διάρκεια, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση. Ο Ντιβόκ Οριγκί άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς για τους γηπεδούχους στο 8ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν πολύ γρήγορα και έφτασαν στη ισοφάριση μόλις έξι λεπτά αργότερα (14′).

Στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, η Μπρίστολ Σίτι δεν άντεξε στην πίεση με μοιραίο το Σάμουελ Μπελ, με αποτέλεσμα η Νότιγχαμ να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Εκεί, η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει τη Λιντς, ενώ η Νότιγχαμ Φόρεστ θα υποδεχθεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τα ζευγάρια της φάσης των «16» του FA Cup:Μπλάκμπερν – ΝιούκαστλΤσέλσι – ΛιντςΜπόρνμουθ – ΛέστερΚόβεντρι – ΜέιντστοουνΝότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΛίβερπουλ – ΣαουθάμπτονΓουλβς – ΜπράιτονΛούτον – Μάντσεστερ Σίτι

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό