18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Εύη Δρούτσα για τις δηλώσεις του Μωραϊτη: «Δεν τον έζησε οικονομικά ο Σάκης Ρούβας τόσα χρόνια;»

Ειδήσεις Ελλάδα

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου» ήταν η γνωστή στιχουργός,  Εύη Δρούτσα τοποθετήθηκε, μεταξύ άλλων, για τις σκληρές δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ο Νίκος Μωραϊτης για τον Σάκη Ρουβά.

«Καλά κάνει και είναι στιχουργός, το λέει. Εγώ δεν το λέω, δεν το θεωρώ επάγγελμα. Τον Σάκη ακόμα, μετά από τόσα χρόνια, τον λατρεύει ο κόσμος. Ο κύριος Μωραϊτης εμένα δεν μου έχει κάνει τίποτα. Μου έχει κάνει ό,τι έχει κάνει σε όλους, έχει σηκώσει τον πήχη ψηλά χωρίς να χρειάζεται. Ποιον από τους δύο λατρεύει ο κόσμος; Ντρέπομαι που έχω γράψει για τον Σάκη Ρουβά;

Εγώ δεν ξέρω πώς είναι οικονομικά ο Μωραϊτης. Εάν τον ενοχλεί το αυτοκίνητο του Σάκη, δεν πρέπει από κανέναν που γράφει να παίρνει χρήματα. Αυτός όμως παίρνει πάρα πολλά. Το αυτοκίνητο του έφταιξε τώρα; Όταν έχουμε ένα συνεργάτη και έχει κάνει ένα λάθος, πηγαίνουμε υπέρ του συνεργάτη μας. Γιατί αυτός μας ζει οικονομικά τόσα χρόνια.

Ο Σάκης Ρουβάς τον έζησε οικονομικά τόσα χρόνια τον Νίκο Μωραϊτη; Δεν πήρε ποσοστά; Δεν παίζει ρόλο αν είναι μόνιμος συνεργάτης. Στην εποχή μας ποιος είναι μόνιμος συνεργάτης; Αυτός ο άνθρωπος μου έχει δώσει να φάω, να το σεβαστείς. Στην Ελλάδα έχουμε έναν πόλεμο μεταξύ μας», είπε η Εύη Δρούτσα.

Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Μωραϊτης σε πρόσφατες δηλώσεις είπε για τον Σάκη Ρουβα:  «Θα προτιμούσα να μην είχα δώσει κομμάτια μου στον Σάκη Ρουβά. Δε θέλω να έχω δώσει τραγούδια μου σε έναν τύπο που παρκάρει ένα ακριβό αυτοκίνητο έξω από το Ηρώδειο για να το διαφημίσει ή σε αυτόν που έκανε μια αρπαχτή τραγουδώντας 17 λεπτά και πήρε 200.000 ευρώ. Δε γουστάρω που του έχω δώσει κάποια τραγούδια, μακάρι να μην το είχα κάνει».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό