23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εύβοια: Χαμός σε λαϊκή από «εισβολή» 92χρονου οδηγού

Ειδήσεις Ελλάδα

Εξι άτομα τραυματίστηκαν, μεταξύ τους και ένα 3χρονο παιδί, όταν αυτοκίνητο τους παρέσυρε σήμερα το πρωί στη λαϊκή αγορά του Αλιβερίου στην Εύβοια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο οδηγός που προκάλεσε τον πανικό, τους τραυματισμούς και διέλυσε πάγκους της λαϊκής είναι 92 ετών…

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 11 το πρωί όταν πλήθος κόσμου έκανε τα ψώνια του στη λαϊκή, όταν, όπως αναφέρει το evima.gr αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 92χρονος,  για άγνωστο λόγο «μπούκαρε» μέσα παρασύροντας πολίτες και ένα παιδάκι τριών ετών.

Άμεσα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, όπου τους παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Γυναίκα η οποία έκανε τα ψώνια της την ώρα εκείνη δήλωσε: «Είμαι σε κατάσταση σοκ. Είδα ξαφνικά ένα Ι.Χ. που οδηγούσε ηλικιωμένος να τρέχει με τρελή πορεία να πατάει γκάζι και να μπαίνει μέσα στο χώρο που γίνεται η λαϊκή στο Αλιβέρι. Από θαύμα σώθηκα έκανα στην άκρη και μπήκα κάτω από έναν πάγκο. Το ίδιο έκαναν και οι υπόλοιποι πολίτες που βρίσκονταν για τα ψώνια τους στη λαϊκή».

Ο οδηγός, σύμφωνα με πληροφορίες είναι από τον Άγιο Ιωάννη Κύμης και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές με παρόμοιο περιστατικό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό