18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Εύα Καϊλή: «Άντεξα και αντέχω για το παιδί μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Άντεξα και αντέχω για το παιδί μου. Αφού είναι το παιδί μου καλά, είμαι και εγώ καλά». Αυτά είναι τα πρώτα λόγια της Εύας Καϊλή στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Το πρωινό» στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στην Έλλη Αυξεντίου.

Τώρα, όπως μοιράστηκε με τη δημοσιογράφο, τα δύσκολα πέρασαν. Η Αριάδνη τραγουδά μόνο χαρούμενους σκοπούς. Μάνα και κόρη είναι αυτοκόλλητες και επισκέφτηκαν μαζί την Ευρωβουλή για να χαρεί η μικρή Αριάδνη με το τεράστιο έλατο και τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Η ελληνίδα πολιτικός ανέφερε ότι από την ανακοίνωση της σύλληψής της και μετά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει ενδιαφερθεί ούτε έχει τηλεφωνήσει να ρωτήσει για τη δική της κατάσταση, ούτε καν για την κατάσταση του παιδιού της.

Με τον εν διαστάσει σύζυγό της Φραντσέσκο Τζόρτζι η κ. Καϊλή κατοικούν σε διαφορετικούς ορόφους -αυτόνομες κατοικίες- της ίδιας πολυκατοικίας. Παρά το χωρισμό η κόρη της δεν στερείται καθόλου τον πατέρα της. Η δημοσιογράφος ανέφερε ότι Έλληνες συναντούν την κ. Καϊλή, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, στους διαδρόμους της Ευρωβουλής και της δηλώνουν ότι πιστεύουν στην αθωότητά της. Έτσι, έχει λάβει τη απόφαση να ξαναταξιδέψει πολύ σύντομα –ίσως τα Χριστούγεννα– για την Ελλάδα.

Πάντως μέσα στις εξομολογήσεις της η κ. Καϊλή υπερασπίστηκε για άλλη μια φορά τον ισχυρισμό της αθωότητάς της και προανήγγειλε ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις σε σχέση με την υπόθεση.

«Η Εύα Καϊλή δεν είναι μέρος της έρευνας»

Ο δικηγόρος της Σβεν Μαρί ανέφερε ότι η ελληνίδα πολιτικός δεν είναι μέρος της δικογραφίας και κάποιοι θα πρέπει να της ζητήσουν συγγνώμη.

«Παρά το γεγονός ότι ο Αντόνιο Παντσέρι λέει ψέματα και υπάρχουν αποδείξεις για όλα όσα ψεύδεται η εισαγγελία προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αποτρέψει τη σύλληψη της βελγίδας ευρωβουλευτού, Μαρίας – Αρένα. Μέσα στο φάκελο της δικογραφίας βλέπουμε ότι τα χρήματα είναι του Παντσέρι» είπε.

Και πρόσθεσε: «Η Εύα Καϊλή δεν είναι μέρος της έρευνας, παρτά το γεγονός ότι το όνομά της βολεύει για να τη στοχοποιούν και να δημιουργούνται τίτλοι, μόνο και μόνο για να δείξουν ότι το Βέλγιο πολεμάει τη διαφθορά. Κάποιοι ακόμα παραμένουν σιωπηλοί, κάποιοι από τη βελγική δικαιοσύνη πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από την Εύα Καϊλή και να πουν ότι έκαναν λάθος» είπε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό