18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

‘Εχασε, αλλά δεν «χάθηκε» ο Προμηθέας και κρατάει την πρόκριση στα χέρια του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Προμηθέας Πάτρας ηττήθηκε με 93-92 από την Χαποέλ Χολόν, αλλά διατήρησε το προβάδισμα στην μεταξύ τους ισοβαθμία και παράλληλα τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Basketball Champions League. Έτσι, οι Πατρινοί ισοβαθμούν στην 2η θέση του ομίλου τους με απολογισμό 3 νίκες και 2 ήττες με τους Ισραηλινούς και αν νικήσουν στην τελευταία αγωνιστική την ΑΕΚ θα πάρουν το «εισιτήριο» για τον επόμενο γύρο.

Παράλληλα, ακόμα κι αν χάσει η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, θα πάρει την πρόκριση εφόσον η Χαποέλ Χολόν δεν κερδίσει τη Μούρθια. Ο Προμηθέας βρέθηκε πίσω στο σκορ στην 2η περίοδο και μάλιστα με διαφορά που θα έδινε το προβάδισμα και την ισοβαθμία στους Ισραηλινούς.

Η Χαποέλ Χολόν ξέφυγε μέχρι και στο +16 στην αρχή του 3ου δεκαλέπτου και με +15 στην αρχή του 4ου, βάζοντας τον Προμηθέα σε πολύ δύσκολη θέση. Τότε, όμως, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, έδειξαν χαρακτήρα και ξαναμπήκαν στη διεκδίκηση της νίκης, η οποία μάλιστα ενδέχεται να είχε έρθει αν δεν υπήρχε η λανθασμένη πάσα του Χέιλ στην τελευταία κατοχή.

Ο Κάουαν Τζούνιορ ξεχώρισε με 30 πόντους, 8 ασίστ και 4 ριμπάουντ για τον Προμηθέα Πάτρας, ενώ ο Ρέινολντς έβαλε 19 πόντους. Από την μεριά της Χαποέλ Χολόν καταπληκτικό ματς πραγματοποίησε ο Χέρβεϊ, ο οποίος σημείωσε 20 πόντους.

Τα αποτελέσματα, το πρόγραμμα και η βαθμολογία στον όμιλο του Προμηθέα Πάτρας και της ΑΕΚ

5η αγωνιστικήΜούρθια – ΑΕΚ 100-89Προμηθέας Πάτρας – Χαποέλ Χολόν 92-936η και τελευταία αγωνιστικήΧαποέλ Χολόν – ΜούρθιαΑΕΚ – Προμηθέας ΠάτραςΗ βαθμολογία του 4ου ομίλου1. Μούρθια 4-12. Προμηθέας Πατρών 3-23. Χαποέλ Χολόν 3-24. ΑΕΚ 0-5

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό