16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Ευχαριστώ τους γονείς μου, μακάρι όλοι να μην έβαζαν πίεση στα παιδιά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία επική ανατροπή για τον Γιανίκ Σίνερ στον τελικό του Australian Open, με τον Ιταλό να επικρατεί 3-2 του Ντανίλ Μεντβέντεφ, ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-2. Ο Σίνερ, με τη λήξη του αγώνα και την κατάκτηση του πρώτου του Grand Slam, συγκίνησε τον κόσμο, μιας και ευχαρίστησε τους γονείς του και ευχήθηκε κανένας γονιός να μην πιέζει τα παιδιά του. Ένα μήνυμα το οποίο προφανώς, καλό ήταν που ακούστηκε στον κόσμο.

Διαβάστε όσα είπε ο Γιανίκ Σίνερ:

«Πρώτα από όλα, θέλω να συγχαρώ τον Μεντβέντεφ. Με κάνει πολύ καλύτερο παίκτη. Ελπίζω να σηκώσει και ο ίδιος το τρόπαιο, έκανε καταπληκτικό τουρνουά. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τους γονείς μου. Μακάρι να τους είχαν όλοι για γονείς, γιατί πάντα με άφηναν να κάνω αυτό που θέλω και δεν μου έβαζαν πίεση.

Ελπίζω αυτή η ελευθερία να υπάρχει για όσα περισσότερα παιδιά στον κόσμο γίνεται. Ευχαριστώ την ομάδα μου, προσπαθούμε κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος. Ακόμη και μέσα στο τουρνουά θέλω να βελτιώνομαι. Τους ευγνωμονώ για τη βοήθειά τους αλλά και την κατανόηση που μου δείχνουν, γιατί είμαι ακόμη μικρός και δεν είναι εύκολο. Ήταν ένα τρελό τουρνουά, σε ένα γήπεδο με 15.000 κόσμο που ένιωθα όμως πως ήταν πολύ περισσότεροι».

“I hope everyone can have parents like mine: they have always given me the freedom to be able to choose whatever I wanted to do, I hope all children can have that chance. So I would like to thank them.”

🦊🏆❤️ pic.twitter.com/OxB01l81pk

— Janniksin_Updates (@JannikSinner_Up) January 28, 2024



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό