19.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ευχάριστα νέα για Τσιμίκα, μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κώστας Τσιμίκας έλαβε μέρος στην προπόνηση της Λίβερπουλ την Παρασκευή (26/01), ενόψει της αναμέτρησης με την Νόριτς (28/01) για για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. και πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ είχε υποστεί κάταγμα στην κλείδα σε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα κόντρα στην Άρσεναλ στις 23 Δεκεμβρίου, με τους γιατρούς να εκτιμούν πως δε θα παραμείνει στα «πιτς» για περίπου δύο με τρεις μήνες. Ο 28χρονος διέψευσε τις ιατρικές γνωματεύσεις και βρίσκεται σε κατάσταση να προπονηθεί μόλις ένα μήνα μετά τον τραυματισμό του.

Η σχεδόν σίγουρη, πλέον, συμμετοχή του στην αποστολή της εθνικής στο Καζακστάν για να παλέψει για ένα εισιτήριο που οδηγεί στο Euro του 2024, δίνει στον Πογιέτ σημαντικά εφόδια για να φτάσει στην πολυπόθητη πρόκριση.

Έγινε γνωστό πως για το επόμενο δεκαήμερο η προπόνησή του δε θα περιλαμβάνει επαφές και δε θα συμμετάσχει στα διπλά.

Πέραν του Κώστα Τσιμίκα, στην προπόνηση της Λίβερπουλ επέστρεψαν και οι Τρεντ Αλέξαντερ-Άρνολντ, Άντριου Ρόμπερτσον, Ντόμινικ Σόμποσλαϊ και ο Τιάγκο Αλκάνταρα.

Υπενθυμίζεται ότι στο παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ ο Κώστας Τσιμίκας δέχθηκε χτύπημα από τον Μπουκάγιο Σάκα κοντά στον πάγκο των «ρεντς», με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον Γιούργκεν Κλοπ. Ο Έλληνας παίκτης έγινε αναγκαστική αλλαγή και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου και επιβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες φανέρωσαν τον σοβαρό του τραυματισμό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό