27.2 C
Athens
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Ευχάριστα νέα για το μωράκι που το δάγκωσε σκύλος

Ειδήσεις Ελλάδα

Ευχάριστα είναι τα νέα για το 11 μηνών βρέφος που δέχθηκε επίθεση από το σκύλο της οικογένειας σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μωρό που νοσηλεύεται στο «Παίδων» βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου μετά από πολύωρο χειρουργείο, καθώς έφερε τραύματα στο κεφάλι από τα δόντια του οικόσιτου ζώου.

Ωστόσο, για προληπτικούς λόγους θα παραμείνει στο νοσοκομείο για περίπου μια εβδομάδα.

Όπως σημείωσε ο πατέρας του βρέφους, το σκυλί το ανέλαβε συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού και έχει απομακρυνθεί από το σπίτι, προκειμένου να μην έρθει ξανά σε επαφή με το 11 μηνών βρέφος.

«Έκανε χειρουργείο και θα μείνει στο νοσοκομείο περίπου μια εβδομάδα. Το σκυλί θα το πάρει συγγενικό μας πρόσωπο και δεν θα ξανά μείνει στο ίδιο περιβάλλον με το παιδί» είπε χαρακτηριστικά.

Πώς συνέβη το περιστατικό

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής (12/5) , όταν το μωρό βρισκόταν στην κούνια του και η μητέρα στην κουζίνα του σπιτιού.

Η γυναίκα άκουσε τα κλάματα του μωρού και είδε τον έναν από τους δύο σκύλους της οικογένειας να έχει δαγκώσει στο κεφάλι το παιδί.

«Το σκυλάκι είναι μαζί μας περίπου 8 χρόνια. Την στιγμή που πήγαμε να ταΐσουμε το μωράκι μας, το σκυλί του επιτέθηκε. Το έχει δαγκώσει γύρω στα 5 εκατοστά στο μπροστινό και πίσω μέρος από το κεφαλάκι του» είπε ο πατέρας του βρέφους περιγράφωντας στο MEGA τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και το μωρό διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό