20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ευρωεκλογές: Οι «σίγουροι» της ΝΔ και οι μετρήσεις του Μαξίμου

Ειδήσεις Ελλάδα

Την οργάνωση των ψηφοδελτίων τους για τις κάλπες των ευρωεκλογών ,που θα στηθούν σε πέντε μήνες από σήμερα, έχουν ξεκινήσει τα κομματικά επιτελεία, με το ενδιαφέρον να είναι αυξημένο για το κυβερνών κόμμα που εμφανίζεται σταθερά πρώτο και με μεγάλη διαφορά σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Σύμφωνα με όσα γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης στο Μέγαρο Μαξίμου καταφθάνουν τα αποτελέσματα των μυστικών μετρήσεων για τη δημοφιλία των υποψηφίων. Από τους σημερινούς ευρωβουλευτές θεωρείται σχεδόν βέβαιη η εκ νέου υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, ίσως (ακόμα δεν είναι βέβαιο) της Ελίζας Βόζενμπεργκ και σίγουρα της Αννας Ασημακοπούλου.

Υπό συζήτηση βρίσκονται φυσικά και νέες υποψηφιότητες με κάποιες από αυτές εμφανίζονται με μεγάλη δυναμική στις μετρήσεις με πρώτες αυτές του Πύρρου Δήμα, της Εύης Χριστοφιλοπούλου (που προέρχονται από το ΠαΣοΚ), του Βασίλη Κοντοζαμάνη (πρώην υφυπουργού Υγείας) και του Γιώργου Αυτιά.

Οι πράσινες υποψηφιότητες

Τώρα στο ΠαΣοΚ, τα πρώτα ονόματα που ακούγονται ως υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές είναι των Ανδρέα Σπυρόπουλου, Φίλιππου Σαχινίδη, Νίκου Παπανδρέου, Γιάννη Μανιάτη, της καρδιολόγου Ρόζας Βρεττού, Ηλία Κικίλια αλλά έως τις ευρωεκλογές πολλά αναμένονται πως θα αλλάξουν, αφού σε τέτοιες περιπτώσεις οι λίστες υποψηφιοτήτων έως την τελευταία στιγμή σβήνονται και ξαναγράφονται.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό