16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ευπρόσδεκτες στον ΣΥΡΙΖΑ οι ψήφοι των «Σπαρτιατών»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ξάδερφος του Στέφανου Κασσελάκη, Βασίλης που κατεβαίνει και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε χθες το βράδυ στο Kontra Channel δηλώνοντας ξεκάθαρα πως είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι που θα προκύψουν από πολίτες που ψήφισαν «Σπαρτιάτες» πριν λίγους μήνες.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση της δημοσιογράφου εάν είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των Σπαρτιατών να έρθουν στον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε:

«Κοιτάξτε, το παράδοξο είναι ότι κυβερνήσεις -οι πολιτικές των οποίων έχουν οδηγήσει και στην άνοδο τέτοιων ακροδεξιών κινημάτων- προσπαθούνε να τις απαγορεύσουνε. Το τι ψηφίζει ο καθένας, η ψήφος είναι μία έκφραση ελευθερίας και αυτόνομης σκέψης, οπότε το τι ψηφίζει ο καθένας, καλά κάνει. Ευπρόσδεκτες είναι», απάντησε αρχικά ωστόσο, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ξάδερφος του προέδρου του κόμματος μιλώντας πρόσθεσε: «Από κει και πέρα, η ΝΔ με τρεις αποτυχημένες απόπειρες νομοθέτησης έκανε, τελικά, και απαγορευτήκανε από τον Άρειο Πάγο». Και κατέληξε πως «τα παιχνίδια ευθυνών ποιος έστειλε ποιος δεν έστειλε (υπόμνημα) πιστεύω ότι είναι μη παραγωγικά για τον πολιτικό διάλογο».

Δείτε τη δήλωση στο 27′.20”: 

Εξάλλου, ο Βασίλης Κασσελάκης απέφυγε να απαντήσει για τις δηλώσεις Κασσελάκη για το κόστος των δαπανών για την Υγεία στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τη διευκρινιστική του δήλωσε, λέγοντας αρχικά πως «δεν έχει δει και γνωρίζει το θέμα» και μετά πως «είναι θέματα μικροπολιτικής».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό