20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Ευλογία που έχω δουλέψει με Ομπράντοβιτς και Αταμάν»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ματίας Λεσόρ επιστρέφει στο Βελιγράδι, αλλά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR. Ο Γάλλος σέντερ, μίλησε για αυτό το ιδιαίτερο ματς, αλλά και για τη συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Εργκίν Αταμάν.

Διαβάστε όσα είπε:

«Το πρώτο πράγμα που κοίταξε στο πρόγραμμα της Euroleague ήταν το ματς στο Βελιγράδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και είδα ανθρώπους που αγαπώ. Θα είναι ιδιαίτερο ματς για εμένα. Δεν ξέρω τι να περιμένω αλλά θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Έχω επαφή σχεδόν με όλους από την περσινή ομάδα. Με τον Ιωάννη (σ.σ. Παπάετρου) είμαστε συμπαίκτες. Επίσης με τον Έξουμ, τον Μάνταρ, τον Άντζουσιτς, τον Πάντερ, τον Λεντέι… Έχουμε πολύ καλή σχέση η οποία είναι μεγαλύτερη από το μπάσκετ. Στόχος μου ήταν να παραμείνω στην ομάδα. Προσπαθήσαμε να βρούμε μια λύση αλλά όταν μου έγινε ξεκάθαρο ότι δεν θα έμενα, είπα στον ατζέντη μου να κοιτάξει τις υπόλοιπες προτάσεις» εξηγώντας: «Ήθελα να δω τις προσφορές που θα είχα μετά το τέλος της σεζόν. Και η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν εκείνη που μου άρεσε».

Για τους Αταμάν και Ομπράντοβιτς:

«Τα πάντα είναι διαφορετικά. Διαφορετική φιλοσοφία και διαφορετική οπτική γωνία και προσέγγιση του αγώνα. Ο Αταμάν εμπιστεύεται τους παίκτες του και τους δίνει την ελευθερία να δημιουργήσουν. Ο Ζέλικο είναι άνθρωπος, το σύστημα του οποίου παράγει αποτελέσματα. Δύο διαφορετικοί αλλά και δύο σπουδαίοι προπονητές. Είναι ευλογία που έχω δουλέψει και με τους δύο».

Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς φιλάθλους οι οποίοι γνωρίζουν μπάσκετ. Αυτή είναι η προσωπικότητά μου. Είμαι μαχητής και ο κόσμος το λατρεύει. Ελπίζω ότι θα βρεθούμε στην ίδια κατάσταση που ήμουν με την Παρτιζάν. Στόχος μου είναι ο κόσμος στην Αθήνα να απολαμβάνει το μπάσκετ και εμείς να έχουμε γεμάτο γήπεδο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό