16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ευκαιρία! Νησί δίπλα στη Μύκονο πωλείται για… 50 εκατομμύρια ευρώ

Ειδήσεις Ελλάδα

Για όσους θέλουν -και μπορούν- να απολαύσουν ένα αυθεντικό ελληνικό καλοκαίρι κοντά στη Μύκονο, αλλά δεν αντέχουν την πολυκοσμία, υπάρχει πλέον εναλλακτική. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, το Τραγονήσι, ένα ξερονήσι τρία μίλια από το νησί του ανέμου, πωλείται πλέον για όσους έχουν στην άκρη μόλις… 50 εκατομμύρια ευρώ.

Το πανάκριβο «φιλέτο» είναι ακατοίκητο ενώ πάνω σε αυτό δεν υπάρχει ούτε… τράγος. Η τιμή του μάλλον οφείλεται στο ότι βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την παγκοσμίου φήμης Μύκονο.

Το Τραγονήσι ή αλλιώς Δραγονήσι όπως ονομάζεται έχει έκταση 2.500 στρέμματα και σύμφωνα με την αγγελία του μεσιτικού γραφείου ZL Development Mykonos Golden Luxury,  μεταβιβάζεται είτε ολόκληρο είτε μισό (βόρειο ή νότιο μέρος) είτε σε κομμάτια. Μάλιστα αόριστο είναι το καθεστώς ιδιοκτησίας του, αφού κάποιοι λένε, σύμφωνα με την εκπομπή, ότι ανήκει στην εκκλησία, ενώ άλλοι ότι έχει περιέλθει στον δήμο.

Η αγγελία αναφέρει ότι είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, αλλά το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι ότι βρίσκεται δίπλα στην Μύκονο, από τα πλέον δημοφιλή νησιά της Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το νησάκι είναι βραχώδες ενώ το καλοκαίρι τουριστικά σκάφη πραγματοποιούν εκεί εκδρομές καθώς διαθέτει σπηλιές με γαλαζοπράσινα νερά, ιδανικές για κολύμπι και καταδύσεις.

Όπως αναφέρει το mykonoslive.tv, πάνω στα βράχια του είναι χτισμένο και το εκκλησάκι της Παναγίας όπου στις 11 Ιουνίου, ανήμερα των Αγίων Βαρνάβα και Βαρθολομαίου, πραγματοποιείται πανηγύρι με την συμμετοχή μόνο ανδρών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό