16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ευκαιρία ζωής να αντιμετωπίσουμε την Πορτογαλία του Κριστιάνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η κλήρωση για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024 πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και όλες οι Εθνικές ομάδες που έχουν προκριθεί, αλλά κι εκείνες που περιμένουν τα πλέι οφ, ξέρουν τους αντιπάλους τους.

Μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, η οποία αναμένει τα πλέι οφ του Μαρτίου με στόχο να κερδίσει το ένα από τα τρία εισιτήρια για τη Γερμανία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γουστάβο Πογέτ μίλησε για την προοπτική συμμετοχής της Εθνικής ομάδας στη διοργάνωση και για τη σημασία των αγώνων τον προσεχή Μάρτιο.

«Αν ήταν ήδη υψίστης σημασίας η πρόκρισή μας, μετά τη χθεσινή κλήρωση και ξέροντας τον πιθανό όμιλο στον οποίο θα συμμετάσχουμε, την καθιστά ακόμα σπουδαιότερη», σχολίασε ο Πογέτ.

«Η δυνατότητα να κάνουμε πρεμιέρα σε ένα ντέρμπι απέναντι στην Τουρκία, η ευκαιρία ζωής να αντιμετωπίσουμε την Πορτογαλία και τον Κριστιάνο Ρονάλντο και η μέτρηση των δυνάμεών μας ενάντια στην Τσεχία, αυξάνει την επιθυμία μας να πάμε στο EURO».

Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να «έχουμε μεγάλο σεβασμό και να συγκεντρωθούμε στους δύσκολους αγώνες των πλέι οφ, αρχής γενομένης από τον κρίσιμο αγώνα με το Καζακστάν στην έδρας μας στις 21 Μαρτίου».

Αν τελικά η Εθνική φέρει εις πέρας την αποστολή της, «θα αποτελεί μεγάλη τιμή και σπουδαίο επίτευγμα αν καταφέρουμε να προκριθούμε από τα πλέι οφ του Μαρτίου στην τελική φάση του EURO 2024».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό