22.5 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Ευαγγελάτος, Καινούργιου και άλλοι διάσημοι εύχονται «καλή χρονιά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αφιερωματικό ήταν το «Mitsi-Var» της Παρασκευής (22/12) και πέρα από τις καλύτερες στιγμές από τα επεισόδια της εκπομπής του Γιώργου Μητσικώστα, πολλοί από τα «θύματά» του έδωσαν το «παρών» για να δώσουν τις ευχές τους.

Από τον Νίκο Ευαγγελάτο μέχρι την Κατερίνα Καινούργιου και από τον Γιώργο Μπαρτζώκα μέχρι τον Δήμο Βερύκιο, οι αγαπημένες… εμπνεύσεις για σάτιρα του Γιώργου Μητσικώστα μίλησαν στον «αέρα» του Mitsi-VAR και έδωσαν τις ευχές τους στους συντελεστές της σατιρικής εκπομπής του Action 24 αλλά και σε όλους τους τηλεθεατές. Την ίδια ώρα, βέβαια, έπαιζαν κάποιες από τις καλύτερες στιγμές τους στο Mitsi-VAR.

Νίκος Ευαγγελάτος

«Εγώ τον Γιώργο τον αγαπώ πάρα πολύ, τον εκτιμώ βαθιά, τον παρακολουθώ πάντα. Χάρηκα πάρα πολύ που κάνει αυτή την εκπομπή, την παρακολουθώ φανατικά εννοείται και νομίζω ότι είναι από τα καλύτερα πράγματα που ο Γιώργος έχει κάνει.

Ο Γιώργος είναι λίγο σαν την ΑΕΚ, δηλαδή είναι σαν το σύνθημα που φωνάζουμε στην Αγιά-Σοφιά… Πρωτάθλημα ξανά.

Γιώργο σε σένα πρώτα και σε όλους τους συνεργάτες της εκπομπής και σε όσους μας βλέπετε, εύχομαι τα καλύτερα γιατί το πιο πολύτιμο πράγμα στη ζωή, αυτό που μας λείπει περισσότερο, είναι το γέλιο. Κι αυτό το γέλιο ξέρεις να μας το δίνεις σε αφθονία και όχι εκβιαστικά, όχι με τα γνωστά τρικ αλλά με δημιουργία και κυρίως πολλή πολλή δουλειά πίσω από τις κάμερες. Καλή χρονιά».

Γιώργος Μπαρτζώκας

«Καλησπέρα Γιώργο. Η αλήθεια είναι ότι όλοι εδώ κι εγώ προσωπικά παρακολουθούμε τα σκετς και τα βίντεο που ετοιμάζεις. Πραγματικά, είναι απολαυστικά, με μερικά από αυτά γελάμε πάρα πολύ, ιδίως με τον εαυτό μου οπότε θα ήθελα να ευχηθώ σε σένα και σε όλους όσοι παρακολουθούν αυτά τα βίντεο… ΚΧ, ΚΧ. Καλή Χρονιά, Καλά Χριστούγεννα».

Ορφέας Αυγουστίδης

«Γιώργο, Σωτήρη, εύχομαι σε εσάς και σε όλη την ομάδα σας χρόνια πολλά με υγεία, ο καινούριος χρόνος να σας βρει υγιείς, ευτυχισμένους και δημιουργικούς. Να συνεχίσετε με την ίδια όρεξη να κάνετε αυτό που κάνετε τόσο καλά. Και τώρα με συγχωρείτε πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά μου, γιατί έχω πολλή δουλειά…», είπε ο γνωστός ηθοποιός και μετά έπιασε το… σφυρί!

Κατερίνα Καινούργιου

«Χρόνια πολλά σε όλους, με το καλό το 2024, υγεία πάνω από όλα, χαρά και άπειρες επιτυχίες. Να ευχηθώ στον καθένα από εσάς ξεχωριστά το 2024 να είναι μία ιδιαίτερη χρονιά, μία υπέροχη χρονιά. Να σας ευχαριστήσω που και αυτόν τον χρόνο μας κάνατε να γελάσουμε πάρα πολύ. Φιλιά πολλά σε όλη την ομάδα του Γιώργου γιατί έχετε ένα μοναδικό ταλέντο, τις πιο δύσκολες, τις πιο άχαρες, τις πιο νευρικές τηλεοπτικές στιγμές, με τη σάτιρά σας να τις κάνετε ιδιαίτερες, ξεχωριστές και πάρα πολύ χαλαρές. Σας ευχαριστώ πολύ».

Δήμος Βερύκιος

«Η φετινή τηλεοπτική χρονιά μπορεί να χαρακτηριστεί καλή χρονιά γιατί είχε εσένα Γιώργο μου. Όποιος φοβάται τη σάτιρα ή ενοχλείται από αυτή, απλά του λείπει ο αυτοσαρκασμός, δηλαδή η αίσθηση του χιούμορ, έχει έλλειμμα προσωπικότητας.

Γιώργο μου, σου εύχομαι το 2024 να αποκτήσεις… μαλλιά σαν τα δικά μου. Και μην στενοχωριέσαι, αν δεν το πετύχεις, θα σου δώσω βρε μπαγάσα λίγα από τα δικά μου και θα πάμε στην Κατερίνα την Καινούργιου που ξέρει από τρέσες. Κι όσο για το χρωματολόγιο, ό,τι θέλεις. Και του σπανού τα γένια γίνονται!»

Ναταλία Γερμανού

«Ωραίο πράγμα η σάτιρα όταν γίνεται σωστά. Ο Γιώργος Μητσικώστας το κατέχει αυτό το άθλημα, χρόνια τώρα. Γιώργο μου γέλασα πάρα πολύ με το Secret Song, πάρα πολύ. Νομίζω θα το κατάλαβες γιατί το παίξαμε και στην εκπομπή πάρα πολλές φορές.

Φιλιά πολλά και σε σένα και στον Σωτήρη τον Καλυβάτση. Σας εύχομαι μία υπέροχη χρονιά με υγεία, αγάπη και πολύ γέλιο ρε παιδιά, το έχουμε ανάγκη. Καλή χρονιά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό