18.8 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ετοιμάζεται animated ταινία βασισμένη στο ομώνυμο παιχνίδι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Annapurna Interactive είχε δείξει τις προθέσεις της για την μεταφορά των παιχνιδιών της στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση όταν προχώρησε στην ίδρυση της Annapurna Animation, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα την πρώτη ταινία της στο Netflix με ονομασία Nimona. Τώρα, μαθαίνουμε για το νέο εγχείρημα του studio που δεν είναι άλλο από την μεταφορά του Stray σε animated ταινία!

Ο επικεφαλής της Annapurna Animation, Robert Baird (πρώην στέλεχος της Disney) χαρακτηρίζει την animated μεταφορά του Stray ως μια κωμική περιπέτεια δύο φίλων: μιας γάτας και ενός ρομπότ. Δεν θα υπάρχει κανένας άνθρωπος στην ταινία, κάτι που αποτέλεσε και σημείο αναφοράς για την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το παιχνίδι, μιας και παρουσιάζει τον κόσμο μέσα από τα μάτια μιας γάτας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα αναλάβει το σενάριο και την σκηνοθεσία, ούτε κάποιο χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία του. Να σημειωθεί, επίσης, ότι η Annapurna Animations σκέφτεται να μεταφέρει και άλλα παιχνίδια της στη μεγάλη οθόνη, αλλά για την ώρα δεν αναφέρει κάποιο από τα υπόλοιπα. Κατά την προσωπική μου άποψη, τόσο το Kentucky Route Zero, όσο και το Twelve Minutes είναι καλοί υποψήφιοι για τέτοια projects.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό