23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εταιρεία σας χαρίζει δωρεάν τηλεόραση αν παρακολουθείτε ασταμάτητα διαφημίσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Δωρεάν τηλεοράσεις 55 ιντσών 4K που προβάλλουν συνεχώς διαφημίσεις σε μέρος μιας δευτερεύουσας οθόνης δίνει μία startup. Η Telly δέχεται ήδη κρατήσεις στις ΗΠΑ για την τηλεόραση για όσους είναι διατεθειμένοι να παρακολουθούν συνεχώς διαφημίσεις και να μοιράζονται αυτά τα δεδομένα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η η μικρότερη οθόνη εμφανίζει επίσης ειδήσεις, αποτελέσματα αθλημάτων και άλλα χρήσιμα δεδομένα.

Το σετ περιλαμβάνει δική του κάμερα, διάταξη μικροφώνου, αισθητήρες και φωνητικό βοηθό, που επιτρέπει βιντεοκλήσεις και εφαρμογές γυμναστικής που καταγράφουν κίνηση. Υπάρχει επίσης μια ενσωματωμένη ηχόμπαρα και τρεις θύρες HDMI για να συνδέσετε άλλες συσκευές πολυμέσων.

Οι κρατήσεις καλύπτουν τις πρώτες 500.000 τηλεοράσεις, οι οποίες αναμένεται να αποσταλούν το καλοκαίρι. Η Telly δεν έχει περιγράψει τις πλήρεις προδιαγραφές, αλλά το σετ εκτιμάται ότι αξίζει 1.000 $ στη λιανική.

Αν σκεφτεί κανείς ότι ο επικεφαλής της εταιρείας Ilya Pozin είναι ο συνιδρυτής του Pluto TV, της υπηρεσίας δωρεάν παρακολούθησης της Paramount, αυτή η στρατηγική δε μοιάζει παράταιρη. Θεωρεί ότι η δωρεάν τηλεόραση κάνει τους θεατές “ισότιμο μέρος” του συστήματος διαφημίσεων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό