16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εσύ τι κακό βρήκες στο βίντεο της 20χρονης Κατερίνας Καινούργιου από το 2005; Εμείς τίποτα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα βίντεο της Κατερίνας Καινούργιου από το μακρινό 2005 έχει γίνει viral στο Tik Tok και τα σχόλια είναι πολλά.

Είναι η εποχή εκείνη που κάποιος λογαριασμός στο Tik Tok βάζει ένα vintage βίντεο και ξεκινούν τα σχόλια. Αυτή τη στιγμή λοιπόν, ένα βίντεο από το ξεκίνημα της Κατερίνας Καινούργιου στο Τηλε- Άστυ το μακρινό 2005, σχεδόν 20 χρόνια πριν, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Στο Παραπέντε: Στο τελευταίο επεισόδιο της επανάληψης η Κατερίνα Καινούργιου έγινε viral στο Twitter

Η Καινούργιου στο ξεκίνημά της

Στα 19 της χρόνια η Κατερίνα ήταν καστανή, με σγουρά μαλλιά και με πολλή όρεξη για να μιλήσει για το ρεπορτάζ που είχε καλύψει, την απονομή του χρυσού δίσκου «La Sagrada Familia» των Goin’ Through.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χωρίς Ταμπού» της Μαρίας Μπεκατώρου στο Τηλεάστυ, η Καινούργιου με τα υπέροχα καστανά μαλλιά της έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση και φαινόταν σίγουρα η σπίθα στο βλέμμα της, η σπίθα εκείνη που έλεγε πως μια μέρα θα γίνει κεντρική παρουσιάστρια.

«Για αυτό την λένε Καινούριου γιατί έχει γίνει καινούρια», ήταν ένα σχόλιο,

«Εγώ που δεν κατάλαβα ποια είναι και περίμενα …να την δω την κατάλαβα από την ομιλία εν τέλει.. αγνώριστη πάντως», ήταν ένα άλλο από τα light σχόλια στο Tik Tok.

Τα χειρότερα πάντως σχόλια ήρθαν από σελίδες που αναφέρθηκαν στο βίντεο με τίτλους όπως «αγνώριστη», «με παραπάνω κιλά», «με άλλη μύτη».

Δεν ξέρω πώς ήσουν εσύ στα 19 σου αλλά σίγουρα 20 χρόνια μετά σε αγαπάς πιο πολύ. Δεν ξέρω ακόμα αν το μπούλινγκ περί εξωτερικής εμφάνισης το έχει βιώσει άλλη παρουσιάστρια σε τέτοιο βαθμό σαν την Καινούργιου που αν μη τι άλλο, έχει η ίδια αυτοσαρκαστεί και για τις πλαστικές που έχει κάνει και δεν κρύφτηκε ποτέ.

https://www.instagram.com/p/C4Yhy0BuJJt/

Κι αν πρέπει να της αναγνωρίσεις κάτι, είναι πως η Καινούργιου ξεκίνησε να κάνει πρακτική στο μικρότερο δυνατό κανάλι, έγινε και ρεπόρτερ, έκανε και μοντάζ, πέρασε από πάνελ, πέρασε από όλες τις θέσεις και είκοσι χρόνια αργότερα έγινε κεντρικιά. Δεν υπήρξε διάττων αστήρ που μια μέρα χωρίς προϋπηρεσία προσγειώθηκε στην πολυθρόνα της κεντρικιάς.

Κι αν δεν σου αρέσει η Κατερίνα του παρελθόντος, αναρωτήσου αν σου αρέσει αυτό που βλέπεις σήμερα στην παρουσιάστρια ή στην γυναίκα Καινούργιου. Αν δεν σου αρέσει η Super Κατερίνα, άλλαξε συχνότητα. Αν δεν σου αρέσει η Καινούργιου ως γυναίκα, μάλλον δεν την ενδιαφέρει η άποψή σου.

Αν πάλι δεν σου αρέσει η Καινούργιου στα 20 της, get over it, γιατί το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν, ας βγάλουμε όλες έξω τις ταυτότητές μας να δούμε αν έχουμε άλλαξει!

«Κακώς πλαστικοποιήθηκα» είπε η Katken & αυτές είναι οι φωτό που αποδεικνύουν πως ήταν πάντα υπέροχη

Κακώς πλαστικοποιήθηκα:

Η ίδια η Κατερίνα σε μια απρόβλεπτη δήλωση για τις πλαστικές είχε κλείσει στόματα και το καλοκαίρι. Όλα ξεκίνησαν όταν μαζί με την καλεσμένη της, Κατερίνα Ζαρίφη, άρχισαν να αναπολούν τα παλιά και τις προηγούμενες τηλεοπτικές τους συνεργασίες από τα πρώτα τους κιόλας βήματα. Μία εξ αυτών ήταν και η παρουσίαση του «Πρωινός Καφές», του ANT1, που είχε αναλάβει η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Νίκο Μουτσινά. Μεταξύ των συνεργατών τους και η Katken, που τότε είχε εμφανώς σκουρότερα μαλλιά.

Η 38χρονη οικοδέσποινα του Super Κατερίνα, έχοντας έναν μικρό διάλογο με το ακουστικό της και την αρχισυντάκτριά της Κατερίνα Πόθα, στην αρχή αστειεύτηκε πως δεν θα ήθελε να προβληθούν τα πλάνα από την εποχή εκείνη, λόγω του ότι η εξωτερική της εμφάνιση ήταν διαφορετική. «Αν κάποιος δεν ήξερε πώς ήμουν, γιατί να το μάθει τώρα» είπε γελώντας. Ωστόσο στη συνέχεια εξήγησε πως έκανε πλάκα και δεν έχει κάποιο πρόβλημα.

Έτσι, έπαιξαν κανονικά τα πλάνα από τη θρυλική πρωινή εκπομπή του ANT1, με την Κατερίνα Καινούργιου να λέει για τον κατά 15 χρόνια νεότερο εαυτό της: «Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα σας; Είμαι μια γλύκα. Μια χαρά γλυκό κοριτσάκι, φυσικότατο. Να σας πω την αλήθεια, κακώς πλαστικοποιήθηκα, πιο ωραία ήμουν τότε».

Η Κατερίνα Καινούργιου έλαβε το πιο ωραίο σχόλιο από την Ευαγγελία Πλατανιώτη για ένα και μόνο ποστ



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό