16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Εσένα μικρέ σε θέλουμε στο γήπεδο, βρείτε τον»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά την πολύ μεγάλη και ιστορική νίκη που πήρε ο Άρης μέσα στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, ήρθε και η ανάλογη υποδοχή… ηρώων από τους φίλους της ομάδας. Οι φίλαθλοι των Θεσσαλονικέων ετοίμασαν απίθανη υποδοχή στο αεροδρόμιο Μακεδονία για χάρη την παικτών του Γιάννη Καστρίτη μετατρέποντας σε… μέρα το βράδυ της Δευτέρας (05/02).

Ανάμεσα στους φίλους της ομάδας, το παρών έδωσε και ένας νεαρός φίλαθλος ο οποίος δεν πτοήθηκε από το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πόδι του και ήταν εκεί ακόμα και με πατερίτσες για την αγαπημένη του ομάδα.

Την κίνηση αυτή αναγνώρισε η ΚΑΕ Άρης, απαντώντας με επικό τρόπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ζητώντας από τους ακόλουθους, να βρουν ποιος είναι αυτός ο «απίθανος πιτσιρίκος» όπως τον αποκάλεσε χαρακτηριστικά, ζητώντας να δώσει το παρών στο «Nick Galis Hall» για το παιχνίδι με την Τρέντο (07/02, 20:00) και για να δώσει το πρώτο high five με τους παίκτες!

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΚΑΕ Άρης για τον νεαρό φίλαθλο της ομάδας:

«Χθες η κάμερα ενός απλού οπαδού του ΑΡΗ Midea, «τσάκωσε» αυτόν τον απίθανο πιτσιρίκο που πήγε να πανηγυρίσει με τους υπόλοιπους στο αεροδρόμιο με…. πατερίτσες! Εσένα μικρέ σε θέλουμε αύριο στο γήπεδο! Διαδώστε το, βρείτε τον και αύριο, στον αγώνα με την Τρέντο, θα είναι μέσα στο «Nick Galis Hall» και μάλιστα ακριβώς 27 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, θα βρίσκεται μπροστά στην Αψίδα Εισόδου της ομάδας για να δώσει το πρώτο High-Five της βραδιάς! Κοινοποιήστε ελεύθερα και περιμένουμε σε dm τα νέα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό