18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ερυθρός Σταυρός: Τρικούβερτο γλέντι δίπλα σε… φορεία

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία απίστευτη καταγγελία κάνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης . Σε βίντεο που ανέβασε στην πλατφόρμα Χ εμφανίζονται μέλη και προσωπικό του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός να το έχουν ρίξει στο χορό μέσα στο νοσοκομείο!

Και μάλιστα όπως λέει ο πρώην υπουργός Υγείας αυτό συνέβη εν ώρα εφημερίας του νοσοκομείου. Οι εργαζόμενοι χορεύουν, στους ρυθμούς της ζωντανής ορχήστρας που ακούγεται να ερμηνεύει το «Κόκκινο Φουστάνι». 

Την ώρα μάλιστα του χορού ακριβώς μπροστά από το…πάλκο περνάει φορείο με έναν ασθενή επάνω… 

Σύμφωνα με τον κ. Πολάκη, ο οποίος κάνει λόγο για απόλυτο εξευτελισμό διοργανώτρια είναι η ίδια η διοικήτρια Ελπινίκη Ταβιανάτου η οποία είναι μεταξύ των χορευτών, κατά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης  διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος της διοικήτριας του νοσοκομείου. Η ΕΔΕ ανατέθηκε στον διοικητή του «Ιπποκρατείου» ο οποίος θα πρέπει να την έχει ολοκληρώσει έως τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου. 

Οι εικόνες αν μη τι άλλο προκαλούν κλαυσίγελο και προβληματισμό καθώς έρχονται στη δημοσιότητα την ώρα που τα νοσοκομεία μπαίνουν ξανά σε περίοδο αυξημένης πίεσης λόγω των νοσηλειών από το κοκτέϊλ γρίπης και κορωνοϊου. 

Προς το παρόν πάντως δεν έχει διευκρινιστεί το πότε τραβήχτηκε το συγκεκριμένο βίντεο. 

Δείτε την ανάρτηση του κ. Πολάκη και το επίμαχο βίντεο. 

Ο απόλυτος εξευτελισμος.Σε μέρα εφημερίας στο νοσοκομείο Ερυθρος Σταυρος,γλέντι με όργανα σε κεντρικο διάδρομο που περνούν ΦΟΡΕΙΑ!!!!Διοργανωτής η Διοικητρια Ελπινικη Ταβιανατου που είναι μια από τους χορευτές μάλιστα!!Υγ.έπρεπε να συμβεί αυτό με υπουργό εμένα… pic.twitter.com/N2MX4u8B1r

— Παυλος Πολακης (@pavpol2222) December 29, 2023



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό