17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Ερυθρόλευκο» πάρτι στα αποδυτήρια – Οπαδοί δημιουργούν χαμό στον Πειραιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Βραδιά από αυτές που θα θυμούνται για πάντα οι φίλοι του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στη διαδικασία των πέναλτι της Φενέρμπαχτσεκαι προκρίθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Με μεγάλο ήρωα τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, οι Πειραιώτες απέχουν δύο παιχνίδια από τον μεγάλο τελικό της OPAP Arena.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, εννοείται ότι πανηγύρισαν με τη ψυχή τους αυτό το σπουδαίο επίτευγμα. Απίστευτες εικόνες όχι μόνο από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου μετά τη λήξη του αγώνα, αλλά και από τα αποδυτήρια όπου πραγματικά οι «ερυθρόλευκοι» έστησαν το δικό τους πάρτι.

Προφανώς όπως μπορεί να μαντέψει κανείς, παρόμοιες εικόνες έχουμε και στον Πειραιά. Οι φίλοι του Ολυμπιακού μετά τη μεγάλη και ιστορική πρόκριση της ομάδας τους, βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν αυτή τη μεγάλη στιγμή. Για πρώτη φορά σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο ποδόσφαιρο.

Ο πρώτος ημιτελικός με την Άστον Βίλα έχει οριστεί για τις 2 Μαΐου στην Αγγλία, ενώ η ρεβάνς στο Καραϊσκάκη είναι μια βδομάδα αργότερα. Προφανώς το φαληρικό γήπεδο θα είναι κατάμεστο για αυτό το ματς, ενώ οι φίλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να γεμίσουν και το πέταλο των φιλοξενούμενων στην έδρα της ομάδας του Ουνάι Έμερι (εδρεύει στο Μπέρμιγχαμ η Βίλα).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό