18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ερμής εξάγωνο Πλούτωνας στις 9/11, σημαντική εύνοια για 6 ζώδια !

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΡΜΗΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 09.11.23

Ο Ερμής πριν περάσει το κατώφλι του Σκορπιού για να περάσει στο ζώδιο τουΤοξότη θα συναντήσει σε μια όψη εξαγώνου τον Πλούτωνα.Ο Ερμής στον Σκορπιόόπως έχουμε αναφέρει μπορεί να σκεφτεί και να κατανοήσει τα πράγματαβαθύτερα και ουσιαστικά,να ερευνήσει και να αποκαλύψει την αλήθεια αλλά καινα φτάσει στην σοφία.Επίσης θα βρίσκεται στην κυβέρνηση του Πλούτωνα και θαμπορεί να συνεργαστεί μαζί του παρόλο που ο Πλούτωνας είναι αρκετά βαρύς σανπλανήτης αλλά σε αυτή την περίπτωση ο Ερμής είναι σε θέση να τον κατανοήσει καινα συνεργαστεί θετικά.Το εξάγωνο είναι θετική όψη η οποία μπορεί να μας προσφέρει σημαντική βοήθειακαι να βοηθήσει κάποια πράγματα να έρθουν από μόνα τους σαν ευκαιρίες, μαςβοηθάει και στην αναζήτηση σταθερότητας αλλά επίσης μας δίνει τη δυνατότητανα έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα με λιγότερη εργασία και κούραση.Έτσι εδώ ο Ερμής ίσως να θελήσει να επικοινωνήσει για να πετύχει τα σχέδιά του ήκάποιους στόχους ακόμη και να πείσει ένα σύνολο ατόμων ενώ δεν μπορούμε ναπαραβλέψουμε και την διαισθητική ικανότητα που ίσως να έχει ώστε να τακαταφέρει και να έχει επιτυχία .Επίσης ο Πλούτωνας ίσως να δώσει στον Ερμήανθεκτικότητα και αντοχή αλλά και ευστοχία στις απαντήσεις και στην επικοινωνίατου ενώ ίσως να κάνει και τα λόγια του πραγματικότητα.Επίσης επικοινωνία με έντονο πάθος και βάθος ίσως να πραγματοποιηθούν αλλάκαι κάποια έντονη και δυνατή γνωριμία.Θα επηρεαστούν θετικά περισσότερο ταζώδια του Νερού-Καρκίνοι-Σκορπιοί-Ιχθύες αλλά και τα ζώδια της Γης (Ταύροι-Παρθένοι-Αιγόκεροι)του 3 ου δεκαημέρου .Με λίγα λόγια..

ΚΡΙΟΣΘα είστε εύστοχοι ομιλητές,ίσως να κάνετε σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίεςαλλά και ερωτικές εξομολογήσεις.

ΤΑΥΡΟΣΜια σημαντική οικονομική συνεργασία ή σχέση ίσως να ξεκινήσει σήμερα αλλάίσως να έχετε και μια βαθιά και ουσιαστική συναισθηματική επικοινωνία με κάποιοπρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙΚάποια επαγγελματική επιτυχία αλλά και εύνοια μέσα στην εργασία σας ίσως ναυπάρξει ενώ ίσως να αναγνωριστεί η επικοινωνιακή σας ικανότητα ενώ κάποιοιίσως να έχετε εύνοια από πρόσωπα της οικογένειάς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΜια πολύ δυνατή συνεργασία ή σχέση ίσως να προκύψει,εκμυστηρεύσεις καιέντινη ερωτική επικοινωνία ίσως και με πρόσωπο από το παρελθόν.

ΛΕΩΝΘέματα οικογενειακά ίσως να τακτοποιηθούν με εύκολο τρόπο ενώ ΄’ισως να έχετεσημαντική οικονομική βοήθεια ή στήριξη από πρόσωπο της οικογένειάς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΔημιουργική έμπνευση,ουσιαστική επικοινωνία,και βαθύτερη επαφή με τα αδέλφιασας,έντονο φλερτ και ικανότητα για επιτυχία,ερωτική εξομολόγηση αλλά και μιασημαντική συνεργασία.

ΖΥΓΟΣΟικονομική ή συναισθηματική στήριξη από την οικογένεια αλλά και ένας ερωτικόςπόθος ίσως να πραγματοποιηθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΙκανότητα να πείσετε το περιβάλλον σας,να κάνετε μια σημαντική συμφωνία,επιτυχία στα οικονομικά αλλά και σε συναισθηματικά ή σεξουαλικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣΈντονη διαίσθηση που θα οδηγήσουν στην επιτυχία θεμάτων οικονομικών ήσυναισθηματικών ενώ ίσως να προχωρήσετε σε μια σημαντική σχέση ή συνεργασίαπου θα σας δώσει ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΣημαντική επιτυχία μέσα από την βοήθεια φίλων,μια σημαντική συνεργασία ήγνωριμία αλλά και στόχοι που πραγματοποιούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΔημιουργικότητα και προβολή στην καριέρα ,ικανότητα για αναγνώριση αλλά καιυποστήριξη από σημαντικό πρόσωπο.

ΙΧΘΕΙΣΣημαντικές σχέσεις και συνεργασίες,εύνοια από σχέσεις ,συνεργασίες και φίλουςαλλά και πληροφορίες που βοηθούν σε στόχους.Επίσης εκμυστηρεύσεις ερωτικές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό