18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ερμής αντίθεση ουρανός στις 4/11 , Ποια ζώδια ευνοούνται; Ποια να προσέχουν;

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΡΜΗΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΟΥΡΑΝΟΣ 04.11.23

Στις 04.11 ο Ερμής από τον Σκορπιό θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Ουρανόαπό τον Ταύρο.Η όψη αντίθεσης όπως έχει αναφερθεί χρειάζεται κάποιαεξισορρόπηση ωστόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση παρόλο που ίσως να μαςφέρει κάποιο εκνευρισμό ταυτόχρονα ίσως να μας φέρει κάποιες ξαφνικές ιδέες ήαποκαλύψεις.Ο Ουρανός είναι η ανώτερη οκτάβα του Ερμή και η συγκεκριμένη όψη έχει τηδυνατότητα να λειτουργήσει θετικά και να μας δώσει ταχύτητα σκέψης,εξυπνάδα,ξαφνικές λύσεις και εφευρετικότητα,μια έξυπνη ιδέα,ξαφνικέςγνωριμίες,συναντήσεις αλλά και αποκαλύψεις.Επίσης ο Ερμής στον Σκορπιό σε ζώδιο έξαρσης του Ουρανού θα έχει τη δυνατότητανα μετουσιώσει όλη την ενέργεια του Ουρανού ,να αντιληφθεί ή να διαισθανθείκαταστάσεις μέσα από τα ηλεκτρομαγνητικά ρευστά του Ουρανού και να κάνειριζικές αλλαγές μέσα από ξαφνικές απαντήσεις ή λύσεις που θα του δοθούν.Ωστόσο σε μια όχι και τόσο καλή εκδοχή της αντίθεσης ίσως να έχουμε κάποιονεκνευρισμό,ανυπομονησία,επαναστατικότητα αλλά και προβλήματα στιςηλεκτρονικές μας συσκευές,τα μεταφορικά μας μέσα ,την μετακίνησή μας ή στησυνεννόηση με τους γύρω μας.Θα επηρεαστούν περισσότερο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού Ταύροι-Σκορπιοί.Λέοντες –Υδροχόοι του 3 ου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες σε αυτάτα ζώδια ενώ θα ευνοηθούν περισσότερο Παρθένοι-Ιχθείς ,Καρκίνοι-Αιγόκεροι του3 ου δεκαημέρου.

Πιο αναλυτικά

Οι Κριοί ίσως να έχετε κάποιες ξαφνικές οικονομικές προτάσεις ή έσοδα απόφίλους αλλά προσέχετε τις αγορές σας ίσως και μέσα από ηλεκρονικές συναλλαγέςαλλά και οικονομικές αποφάσεις.

Οι Ταύροι προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι στον εαυτό σας και αποφύγετενα απαντήσετε παρορμητικά σε προκλήσεις των άλλων που ίσως να σαςενοχλήσουν ωστόσο ίσως να έχετε και κάποια ξαφνική πρόταση ,γνωριμία ήαποκάλυψη.

Οι Δίδυμοι ίσως να έχετε κάποια εσωτερική ένταση ωστόσο ίσως να έχετε κάποιονεκνευρισμό μέσα στην καθημερινότητα,αλλαγές ή αποκαλύψεις μέσα στην εργασίασας που ίσως να σας ταράξουν κάπως ωστόσο προσπαθήστε να μην αντιδράσετεκαι να φερθείτε έξυπνα.Κάποιοι όμως προσέχετε και τα κατοικίδιά σας.

Οι Καρκίνοι που θα έχετε αυτή την όψη σε θετική γωνία ίσως να έχετε κάποιεςξαφνικές προτάσεις,προσκλήσεις μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον,αποκαλύψειςή ξαφνικές συναντήσεις με πρόσωπο ίσως από το παρελθόν αλλά και κάποιαξαφνικά νέα από τα παιδιά σας.

Οι Λέοντες πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί με κάποιες καταστάσεις πουίσως να δημιουργηθούν σε καριέρα και οικογένεια που ίσως να σας εκνευρίσουνκαι καλό θα είναι να δείξετε ψυχραιμία.Επίσης και έξοδα μπορεί να σας αγχώσουν .

Οι Παρθένοι ίσως να έχετε κάποιες ξαφνικές ιδέες ή ξαφνικές προτάσεις ωστόσοίσως να έχετε και κάποιες ανατροπές στην καθημερινότητά σας που θα χειριστείτεωστόσο με έξυπνο τρόπο.

Οι Ζυγοί προσέχετε κάποια συναισθηματική ένταση που ίσως να έχετε λόγωκάποιων ερωτικών δεδομένων ή των παιδιών σας,προσέχετε επίσης έξοδα και μηναντιδράσετε έντονα σε εμμονές και απαιτήσεις άλλων.

Οι Σκορπιοί επίσης προσέχετε αντιπαραθέσεις και εντάσεις με συντρόφους καισυνεργάτες και καλό θα είναι να ακούσετε αυτό που θέλουν να σας πουν γιατίμπορεί να έχουν κάποια έξυπνη ιδέα.

Οι Τοξότες ίσως να έχετε κάποιες απρόοπτες καταστάσεις μέσα στην εργασία ή τηνκαθημερινότητά σας που ίσως να σας αγχώσουν αλλά και κάποιες συζητήσεις μεσυνεργάτες ή το ταίρι σας και ανατροπές,Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις χωρίς ναεπιβαρύνετε την υγεία σας και την ψυχολογία σας.

Οι Αιγόκεροι ίσως να έχετε κάποιες ανατροπές στο πρόγραμμά σας αλλά ίσως ναείναι από κάποιες ξαφνικές προσκλήσεις και προτάσεις που ίσως να έχετε απόφιλικά σας πρόσωπα,ίσως να κάνετε και κάποιες ξαφνικές γνωριμίες,ευχάριστα νέααπό τα παιδιά σας αλλά και κάποιες ξαφνικές δημιουργικές ιδέες.

Οι Υδροχόοι θα έχετε κάποιες εντάσεις μέσα στην οικογένεια ή την καριέρα σαςενώ κάποιοι ίσως να έχετε και κάποια παράπονα από τα παιδιά σας ,θέματα επίσηςοικογενειακά ίσως να σας ανατρέψουν την καθημερινότητά σας και θα πρέπει ναείστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσετε χωρίς ένταση.

Οι Ιχθείς ίσως να έχετε κάποιες ανατροπές και δυσκολία στις μετακινήσεις σας ήστην επικοινωνία σας ,ίσως να έχετε κάποιο εκνευρισμό από τις σχέσεις σας ή τουςσυνεργάτες σας ωστόσο δεν αποκλείεται να έχετε ξαφνικές προτάσεις ή ξαφνικέςιδέες ή γνωριμίες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό