16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ερμής – Άρης σε αντίθεση με Δια – Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν στις 28/10;

Ειδήσεις Ελλάδα

Στις 28.10 μαζί με την Σεληνιακή έκλειψη θα έχουμε έντονη την παρουσία της συνόδου Ερμή-Άρη σε αντίθεση με τον Δία. Ο Ερμής με τον Άρη θα βρίσκονται στον Σκορπιό με τον Άρη να κυριαρχεί σε μια πολύ δυνατή θέση για αυτόν σε αντίθεση με τον Δία στον Ταύρο.

Η όψη Ερμή- Άρη σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να δώσει ταχύτητα στην σκέψη και ευστοχία στις κινήσεις μας ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις ίσως να φέρει την τάση για φιλονικίες και καυγάδες, ένταση, ατυχήματα. Στο ζώδιο του Σκορπιού ωστόσο ίσως να φέρει κάποια ένταση και ψυχολογικά, κάποιες φοβίες που ίσως να αφορούν σκοτεινές πλευρές του εαυτού μας, κάποια ατυχήματα που ίσως να αφορούν την ερωτική μας ζωή και την σεξουαλικότητα αλλά και θέματα οικονομικά, κληρονομικά ή διατροφές.

Ο Δίας σε αντίθεση από τον Ταύρο θα μεγεθύνει τα πράγματα και θαδημιουργήσει υπερβολή στον Ερμή και στον Άρη με αποτέλεσμα η όψηστην εκδήλωσή της να είναι πιο έντονη. Επίσης ίσως να υπάρχει ηδιάθεση επικριτικότητας, να υπάρχουν αρκετές αντιδικίες αλλά καιλογομαχίες αλλά και ατυχήματα λόγω απερισκεψίας.

Ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις που η συγκεκριμένη όψη θα βρίσκεταισε θετική όψη με ζώδια ή πλανήτες ίσως να φέρει και κάποια σημαντική επιτυχία μέσα από σκληρή προσπάθεια και αρκετή κούραση σε φυσικό ή ψυχολογικό επίπεδο.

Περισσότερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν Ταύροι-Σκορπιοί-Λέοντες-Υδροχόοι του 2 ου δεκαημέρου ενώ Καρκίνοι-Αιγόκεροι. Παρθένοι-Ιχθείςίσως να καταφέρουν μέσα από πολύ κούραση και ένταση να έχουνκάποια επιτυχία ή να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν πιο εύκολαδυσκολίες και αναποδιές που ίσως να προκύψουν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό