17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

επόμενα επεισόδια: Η είδηση ενός ξαφνικού θανάτου πέφτει σαν κεραυνός στην Καλλιόπη

Ειδήσεις Ελλάδα

Καθηλωτικές οι εξελίξεις της εβδομάδας στη σειρά «Σασμός». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν από την Τρίτη 20 έως την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024. 

Η Εύα συνεχίζει το διπλό παιχνίδι της και αποφασίζει να προσεγγίσει ένα νέο πρόσωπο, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα σχέδιά της. Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες έρχονται όλο και πιο κοντά, αλλά την ευτυχία τους σκιάζει η επικείμενη παράδοση του Μαθιού

Σασμός: Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 – Επεισόδιο 74

Η εντολή του νέου εισαγγελέα για έρευνα στα βουνά, αναστατώνει τον Γιώργο, που βλέπει την ώρα της πληρωμής για το θάνατο του Οδυσσέα να πλησιάζει. Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες έρχονται όλο και πιο κοντά, αλλά την ευτυχία τους σκιάζει η επικείμενη παράδοση του Μαθιού στις αρχές και η άρνηση της γιαγιάς Ειρήνης να συμπορευτεί μαζί τους.

Η αδιαθεσία της Βασιλικής αναστατώνει το Μαθιό, ενώ ο Δημήτρης δίνει συγκεκριμένες οδηγίες, ώστε να εξελιχθεί ομαλά η εγκυμοσύνη της. Η Στέλλα λαμβάνει όλες τις αποδείξεις που χρειάζεται, για την αθωότητα του Παύλου.

Η Εύα συνεχίζει το διπλό παιχνίδι της και αποφασίζει να προσεγγίσει ένα νέο πρόσωπο, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα σχέδιά της. Η είδηση ενός ξαφνικού θανάτου πέφτει σαν κεραυνός στην Καλλιόπη, και ένας νέος κύκλος αβεβαιότητας ανοίγει…

Σασμός: Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 – Επεισόδιο 75

Η Μαρίνα καυγαδίζει με τη γιαγιά Ειρήνη, για την απόφασή της να ανάψει το καντήλι του Βασίλη στο νεκροταφείο. Εκείνη της ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω στην προσέγγιση των δύο οικογενειών. Την ίδια στιγμή, η Στέλλα δειπνεί με τον Χρήστο, και οι δυο τους μοιάζει να έρχονται πιο κοντά.

Ο Γιώργος παραμένει ανάστατος από τις ενέργειες του νέου εισαγγελέα, ενώ και ο Αντώνης διαπιστώνει ότι οι προθέσεις του παραμένουν άγριες. Η Εύα στοχοποιεί έναν νέο ύποπτο για τη δολοφονία του Ευθύμη, ενώ ο Παύλος αναγκάζεται να της ζητήσει συγγνώμη.

Η Βασιλική ομολογεί την αλήθεια για το θάνατο του Λάζαρου στον Μανόλη. Λίγο αργότερα, θα δεχτεί μία απρόσμενη επίσκεψη. Η Αργυρώ και ο Αστέρης κάνουν ευτυχισμένοι σχέδια για το μέλλον. Δυστυχώς, όμως, η μοίρα θα τους δείξει για ακόμη μια φορά, το πιο σκληρό της πρόσωπο.

Σασμός: Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 – Επεισόδιο 76

Ενώ τα πράγματα δείχνουν να φτιάχνουν κάπως, για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, η ξαφνική κατάρρευση του Αστέρη αναστατώνει τους πάντες. Οι εξετάσεις βγαίνουν καθαρές, ωστόσο ο Δημήτρης, εκφράζει τους φόβους του, για την κατάστασή του, στην Καλλιόπη.

Αντώνης και Γιώργος θορυβούνται από την απόφαση του Χρήστου να γίνει επανέλεγχος του dna και να παρθούν πάλι δείγματα απ’ όλους τους Σταματάκηδες. Η Εύα αναλαμβάνει και πάλι ενεργή δράση, για να αφεθεί ελεύθερος ο Παύλος.

Η Ντίνα λέει στον Βαγγέλη να μείνει μακριά της. Η Αργυρώ ανακαλύπτει πως υπάρχει ακόμα ένα τρομερό μυστικό, που της κρύβουν Μαθιός και Βασιλική.

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου

Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου

Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Γιώτα Φέστα, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Τιμόθεος Θάνος.

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό