22.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Επτασέλιδη επιστολή της Ιεράς Συνόδου προς τους «300» της βουλής

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία επτασέλιδη επιστολή βρήκαν το απόγευμα στις θυρίδες τους οι «300» Βουλευτές. Αποστολέας η Ιερά Σύνοδος  – οι επιστολές είχαν νωρίτερα παραδοθεί από κληρικό σε υπάλληλο της βουλής ο οποίος με τη σειρά του, τις μετέφερε στις θυρίδες. 

Η Εκκλησία επέλεξε να στείλει την επιστολή της, την ημέρα που το σχέδιο Νόμου φθάνει στη βουλή με στόχο να έχει γίνει νόμος του κράτους έως τις 15 Φεβρουαρίου. 

«Η χριστιανική παραδοσιακή οικογένεια αποτελείται από πατέρα, μητέρα και παιδιά» αναφέρεται στην επιστολή η οποία χωρισμένη σε κεφάλαια επιχειρεί να αναλύσει τις θέσεις της Εκκλησίας για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών που για την Ιεραρχία, ούτως ή άλλως είναι ταυτίζεται με το θέμα της τεκνοθεσίας. 

« Το νομοσχέδιο καταργεί την πατρότητα και τη μητρότητα, ουδετεροποιεί τα φύλα στο πλαίσιο της σχέσης γονέων και παιδιών, μετατρέπει τους γονείς από πατέρα και μητέρα σε ουδετερόφιλους κηδόμενες και τοποθετεί τα δικαιώματα ομοφυλόφιλων ενηλίκων πάνω από τα συμφέροντα των μελλοντικών παιδιών, που θα επιτρέψει να έχουν ως γονείς ομόφυλα ζευγάρια και θα μεγαλώσουν χωρίς πατέρα ή μητέρα, σε ένα περιβάλλον σύγχυσης των ρόλων των δύο φύλων» γράφει η επιστολή της Ιεράς Συνόδου.

Ανάλογο είναι το περιεχόμενο του κειμένου που θα διαβαστεί την Κυριακή σε όλες τις Εκκλησίες στο οποίο γίνεται λόγος για «ανατροπή του χριστιανικού γάμου και του θεσμού της ελληνικής οικογένειας» ενώ για την τεκνοθεσία αναφέρεται πως «τα παιδιά καταδικάζονται να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον σύγχυσης των γονεϊκών ρόλων χωρίς πατέρα ή μητέρα». 

Ολόκληρη η επιστολή της ΔΙΣ προς τους βουλευτές:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό