21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Εποχή του Τοξότη 2023: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εποχή του Τοξότη και την επίδρασή της στο ζώδιό σας

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Μηνιαίες Προβλέψεις > Εποχή του Τοξότη 2023: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εποχή του Τοξότη και την επίδρασή της στο ζώδιό σας

Εποχή του Τοξότη 2023: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εποχή του Τοξότη και την επίδρασή της στο ζώδιό σας

 

Η εποχή του Τοξότη είναι εδώ και διαρκεί από τις 22 Νοεμβρίου έως τις 21 Δεκεμβρίου. Ας αποκαλύψουμε την επίδρασή της στο ζώδιο του ήλιου για αυτόν τον μήνα.

 

Η εποχή του Τοξότη είναι εδώ λοιπόν και είναι καιρός για περιπέτεια! Τα ζώδια της φωτιάς όπως ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης ευδοκιμούν, ενώ οι Δίδυμοι, η Παρθένος και οι Ιχθείς βρίσκονται επίσης στο επίκεντρο από τις 22 Νοεμβρίου έως τις 21 Δεκεμβρίου. Ο Τοξότης έχει να κάνει με την επέκταση του κόσμου σας. Είτε μέσω του ταξιδιού, της εκμάθησης νέων πραγμάτων, είτε απλά δοκιμάζοντας νέες εμπειρίες.

 

Κατά τη διάρκεια της εποχής του Τοξότη από τις 22 Νοεμβρίου 2023, ενσαρκώστε το πνεύμα του Δία: να είστε δοτικοί, ειλικρινείς και ανοιχτοί σε πειραματισμούς. Ο Δίας ενθαρρύνει την απεριόριστη ανάπτυξη, γι’ αυτό φροντίστε αυτή τη φορά για να εξελιχτείτε. Είναι καιρός να διασκεδάσετε ενώ γίνεστε πιο σοφοί και πιο ολοκληρωμένοι μέχρι το τέλος της περιόδου αυτής.

 

Κριός

Για εσάς, η εποχή του Τοξότη είναι σαν μια ώθηση ενέργειας για να κυνηγήσετε τους στόχους σας! Φανταστείτε ότι βάζετε έναν στόχο—κάτι μεγάλο που θέλετε να πετύχετε. Αυτή είναι η ώρα για να το επιτύχετε! Να είστε τολμηροί, να κάνετε σχέδια και θα εντυπωσιάσετε τους πάντες με την πρόοδο που θα σημειώσετε. Μέχρι να ξεκινήσει η εποχή του Αιγόκερου, οι ανταμοιβές για τη σκληρή δουλειά σας θα αρχίσουν να εμφανίζονται.

 

Ταύρος

Αν και αυτή η εποχή του χρόνου προσφέρεται συνήθως για να εξερευνήσετε τον κόσμο γύρω σας, για τον Ταύρο, είναι περισσότερο μια εποχή για ενδοσκόπηση. Είναι καιρός να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα και τις βαθύτερες σκέψεις σας. Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια δύσκολα πράγματα—όπως να αντιμετωπίσετε κακές συνήθειες ή δύσκολα συναισθήματα. Αλλά η κατά μέτωπο αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων θα οδηγήσει σε μεταμόρφωση, αφού θα βγείτε πιο δυνατοί και λαμπεροί μέχρι το τέλος αυτής της περιόδου.

 

Δίδυμοι

Είναι ιδεώδης περίοδος για τις σχέσεις σας! Πρόκειται για ιδανική στιγμή προκειμένου να βρείτε έναν νέο σύντροφο ή να ενδυναμώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Αν είστε σε σχέση, είναι σαν τα αστέρια να ευθυγραμμίζονται για να πάνε τα πράγματα στο επόμενο στάδιο. Φροντίστενα αναλάβετε σημαντικές δεσμεύσεις ή απλά να εμβαθύνετε τον δεσμό σας. Εάν κάνετε γενναία βήματα, κάποια πραγματική μαγεία μπορεί να συμβεί στην ερωτική σας ζωή!

 

Καρκίνος

Αυτή τη στιγμή, τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο χαοτικά για εσάς. Η δουλειά μπορεί να είναι πολύ απαιτητική, το σπίτι σας μπορεί να είναι ακατάστατο και δεν αισθάνεστε πολύ καλά. Αυτό σας συμβαίνει πιθανώς επειδή η ζωή σας δεν είναι τόσο οργανωμένη όσο θα μπορούσε να είναι. Ήρθε η ώρα να ρίξετε μια καλή ματιά στο τι συμβαίνει και να φτιάξετε ένα σχέδιο. Το να αισθάνεστε χάλια μπορεί να συνδέεται με τις συνήθειές σας, όπως το να τρώτε άσχημα ή να μην κινείστε αρκετά. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δοκιμάσετε νέες συνταγές, να υιοθετήσετε πιο υγιεινές συνήθειες και να φτιάξετε την καθημερινότητά σας. Τις καλές συνήθειες που ξεκινάτε τώρα θα τις διατηρήσετε για πολύ καιρό.

 

Λέων

Η αγάπη είναι στον αέρα! Ή μήπως είναι απλώς ένα δυνατό αξιοθέατο; Είτε έτσι είτε αλλιώς, νιώθετε ένα παιχνιδιάρικο φλερτ αυτή την περίοδο. Αυτή η περίοδος ενισχύει τη διασκέδαση και την οικειότητα. Αυτή την περίοδο, θα σας είναι πιο εύκολο να έχετε μια ρομαντική σχέση ή να διασκεδάσετε. Και αν ψάχνετε για κάτι πιο σοβαρό, είναι μια καλή στιγμή να εκφράσετε ανοιχτά τα συναισθήματά σας. Να είστε γνήσιοι, να είστε ο εαυτός σας και να κυνηγάτε αυτό που πραγματικά θέλετε! 

 

Παρθένος

Κατά την περίοδο του Τοξότη, η προσοχή σας στρέφεται στην οικογένεια και τη ζωή στο σπίτι. Εάν ο χώρος διαβίωσής σας δεν είναι σαν ένα άνετο σπίτι, αυτή είναι μια ιδεώδης στιγμή για να τον ανανεώσετε λίγο. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε περισσότερο διατεθειμένοι να περάσετε χρόνο στο σπίτι σας και να συνδεθείτε με τα άτομα με τα οποία ζείτε—είτε πρόκειται για σύντροφο, είτε για οικογένεια, είτε για συγκάτοικο. Εστιάστε λιγότερο στη δουλειά, τις σχέσεις και τα προσωπικά σας έργα προς το παρόν. Αυτή την περίοδο, φροντίστε να ενδυναμώνετε τον πυρήνα της ζωής σας.

 

Ζυγός

Κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής, έχετε την αυτοπεποίθηση να πείτε τη γνώμη σας δυνατά και καθαρά. Αν υπάρχει κάτι σημαντικό που ήθελες να πεις, τώρα είναι η ώρα να εκφραστείς. Απλά θυμηθείτε να είστε ευγενικοί ενώ το κάνετε! Επίσης, προσέχετε σημαντικά μηνύματα—μπορεί να λάβετε κάτι σημαντικό!

 

Σκορπιός

Οι δονήσεις του Τοξότη φέρνουν ανάπτυξη, ειδικά στα οικονομικά σας! Η σκληρή δουλειά ισούται με μεγάλες ανταμοιβές, αλλά φροντίστε να είστε προσεκτικοί. Μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα γενναιόδωροι και επιρρεπείς σε παρορμητικές αγορές. Προσπαθήστε να εξοικονομήσετε χρήματα αντί να τα ξοδέψετε όλα. Αυτό έχει να κάνει με την εξισορρόπηση της ανάπτυξής σας και την αποταμίευση.

 

Τοξότης

Χρόνια πολλά, Τοξότη! Αυτή η περίοδος ενδείκνυται για να λάμψετε. Αισθάνεστε τολμηροί, σίγουροι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μετωπικά τους στόχους σας. Είτε πρόκειται για δουλειά, είτε για προσωπικό έργο, είτε για σχέσεις, ακολουθήστε αυτό που θέλετε. Αυτή είναι για εσάς η τυχερή εποχή του χρόνου, οπότε κάντε τις κινήσεις σας με σύνεση.

 

Αιγόκερως

Φαίνεται ότι υπολείμματα του παρελθόντος αναδύονται σε ό,τι κι αν κάνετε. Εκμεταλλευτείτε αυτόν τον μήνα ως μια ευκαιρία για να καθαρίσετε το πλάνο σας. Άνθρωποι ή πράγματα από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστούν ξανά και είναι στο χέρι σας να τα χειριστείτε. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να προχωρήσει χωρίς το βάρος του παρελθόντος.

 

Υδροχόος

Είστε γνωστός για το ότι αγκαλιάζετε μοναδικούς και ιδιόρρυθμους ανθρώπους και αυτός ο μήνας αφορά την επέκταση του κοινωνικού σας κύκλου. Όλοι είναι για σας πιθανοί φίλοι αυτή τη στιγμή! Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δημιουργήσετε νέες σχέσεις. Απολαύστε αυτή την περίοδο δημιουργώντας νέες επαφές.  

 

Ιχθείς

Στη δουλειά, βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος! Δείξτε τις δεξιότητές σας, πάρτε την εργασία σας στα σοβαρά και βεβαιωθείτε ότι αποδίδετε όσο το δυνατόν καλύτερα. Η πρόοδός σας γίνεται αντιληπτή και μια προαγωγή ή ένα μπόνους μπορεί να είναι στον ορίζοντα εάν συνεχίσετε να κάνετε καλά τη δουλειά σας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό