16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Επλήγη ο πιο ακριτικός νόμος της πατρίδας μας

Ειδήσεις Ελλάδα

«Έχουν τεράστιες ευθύνες, δεν προσέλαβαν πυροσβέστες, δεν ασχολήθηκαν με την πυροπροστασία, δεν έχουν ασχοληθεί με την πρόληψη. Πρέπει να απολογηθούν» δήλωσε αναφερόμενος την κυβέρνηση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης, ενώ υπογράμμισε ότι, μεταξύ άλλων, από τις πυρκαγιές «επλήγη ο Έβρος, ο πιο ακριτικός νομός της πατρίδας μας, ο νομός ο οποίος θα έπρεπε να είναι διαρκώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας».

Μιλώντας στο κανάλι της Ναυτεμπορικής, ο κ. Χρηστίδης χαρακτήρισε καθαρά επικοινωνιακή τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τα δάση του Έβρου και της Πάρνηθας. «Για 3-4 μέρες έκαιγε η φωτιά στον Έβρο και δεν υπήρχε η παραμικρή κινητοποίηση εκ μέρους της κυβέρνησης» ανέφερε και πρόσθεσε: «Προσπαθούν να βαφτίσουν το μαύρο άσπρο».

«Έφτασαν στο σημείο να συγκρούονται με το Εθνικό Αστεροσκοπείο. Είναι ντροπιαστικά πράγματα για τη δημοκρατία μας αυτά, θυμίζουν τραμπικές αντιλήψεις» σημείωσε.

Όπως τόνισε, «του χρόνου δεν πρέπει να ζήσουμε τα ίδια, τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο θα πρέπει να υπάρχει ουσιαστική πρόληψη». Είπε επιπλέον ότι «οι πολίτες που πόνεσαν θα πρέπει να αξιολογήσουν αν οι δήμοι και οι περιφέρειες έκαναν όσα έπρεπε».

Για την ακρίβεια

Ο κ. Χρηστίδης σημείωσε επιπλέον ότι «έχουμε τεράστια αύξηση τιμών στα προϊόντα σε σούπερ μάρκετ, έχουμε μια από τις ακριβότερες τιμές στη βενζίνη, έχουμε μια μεγάλη αύξηση στο ρεύμα».

Όπως είπε, «όλα αυτά θα οδηγήσουν τη Ν.Δ. είτε να ρίξει τη χώρα στα βράχια, είτε να αναγκαστεί να λάβει τα διαρθρωτικά μέτρα που εδώ και καιρό έχουν προτείνει το ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Ανδρουλάκης».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ και την υποψηφιότητα Κασσελάκη

Κληθείς να σχολιάσει την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε ότι «δεν θέλω να μπω στην εσωτερική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θέλω να πω ότι είναι σημαντικό νέοι άνθρωποι να βγαίνουν, να κάνουν βήματα μπροστά, να λένε αυτά που θέλουν να πουν».

Πρόσθεσε επίσης ότι «το κρίσιμο είναι η συνέπεια των λόγων και του οράματος, με τις πράξεις».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό