18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Επιχείρηση καταδίωξης σε τροχαίο με εγκατάλειψη 22χρονης

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιχείρηση καταδίωξης ενός ΙΧ αυτοκινήτου στήθηκε από αστυνομικούς στην περιοχή της Αμμουδάρας, στον Δήμο Μαλεβιζίου του Ηρακλείου νωρίς το βράδυ της Τρίτης, όταν το όχημα ενεπλάκη σε τροχαίο εγκαταλείποντας στη συνέχεια μια 22χρονη που τραυματίστηκε.

Όπως αναφέρουν πηγές ενημέρωσης του Cretalive, ο οδηγός φέρεται να χτύπησε με το όχημα μια 22χρονη γυναίκα στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου και την εγκατέλειψε, σπεύδοντας να εξαφανιστεί.

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ, που παρέλαβε την κοπέλα τραυματισμένη, προκειμένου να τη μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, δεν φαίνεται να κινδυνεύει η ζωή της.

Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία, που εντόπισε το αυτοκίνητο, με βάση τις περιγραφές των μαρτύρων και ξεκίνησε η καταδίωξή του, προς την περιοχή της Αμμουδάρας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο τύπου τζιπ, το οποίο φέρεται να έχει ξένες πινακίδες και το τιμόνι στην δεξιά πλευρά.

Με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά, οι διωκτικές αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για βρετανικό ή κυπριακό όχημα, το οποίο θα εντοπιστεί πολύ γρήγορα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό