18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Επιχείρηση διάσωσης 4 ατόμων που εγκλωβίστηκαν στα χιόνια στην Εύβοια

Ειδήσεις Ελλάδα

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική υπηρεσία Χαλκίδας, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου, για εγκλωβισμό τεσσάρων ατόμων στο καταφύγιο της Δίρφυς.

Άμεσα βρέθηκαν στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τα άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr τα τέσσερα άτομα είχαν πάει να δουν το χιόνι με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν.

Χιόνια στην Εύβοια/φωτό evima.gr
Καιρός την Πέμπτη: Διάλειμμα με ήλιο στα βόρεια και νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά βελτιωμένος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ωστόσο από το απόγευμα στα δυτικά και τα νότια θα σημειωθούν βροχές.

Πιο αναλυτικά, στα βόρεια τμήματα της χώρας, και συγκεκριμένα, στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται αυξημένες νεφώσεις. Μετά το μεσημέρι, αναμένονται τοπικές βροχές, αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, οι οποίες μέχρι το βράδυ θα επεκταθούν και στην ανατολική Πελοπόννησο και τη δυτική Κρήτη και αργά τη νύχτα στην ανατολική Στερεά και τις δυτικές Κυκλάδες. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο και τη δυτική Κρήτη.

Λίγα χιόνια θα πέσουν το βράδυ στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς, της Ηπείρου και της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές και θα φτάσει στα βόρεια και τα κεντρικά τους 7 με 10 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 12 με 14 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 12 με 15 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και τις βραδινές ώρες κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ο οποίος στα βορειοδυτικά θα είναι ισχυρός.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό