16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Επιτρέπει πλέον την αποστολή φωτογραφιών και s στην original ανάλυση τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ομάδα ανάπτυξης του WhatsApp λανσάρει σταδιακά την επιλογή να διαμοιράζεσαι φωτογραφίες και s στην original ανάλυση τους αν χρησιμοποιείς iPhone.

Όπως αποκαλύπτει η εξειδικευμένη ιστοσελίδα για θέματα του WhatsApp, το WABetaInfo, στο επίσημο changelog της εφαρμογής με έκδοση 23.24.73 στο App Store αναγράφεται ξεκάθαρα ότι οι χρήστες μπορούν πλέον να αποστέλουν εύκολα αρχεία media στην original ποιότητα τους.

Πρόκειται για μια επέκταση της λειτουργίας αποστολής σε HD quality που είδαμε νωρίτερα φέτος, η οποία εξακολουθούσε, ωστόσο, να συμπιέζει τα αρχεία με αποτέλεσμα οι παραλήπτες να λαμβάνουν ελαφρώς χειρότερης ποιότητας φωτογραφίες και s.

Οι χρήστες του WhatsApp σε συσκευές iOS θα μπορούν να επιλέγουν φωτογραφίες και s πατώντας στο εικονίδιο “+” και έπειτα Document -> Choose Photo or Video. Να σημειωθεί, όμως, ότι υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος των αρχείων, καθώς θα επιτρέπεται έως 2GB. Όταν ο παραλήπτης λάβει το αρχείο δεν θα εμφανίζεται σε προεπισκόπηση στη συνομιλία, αλλά θα πρέπει να το ανοίξουν για να το δουν σε πλήρη ανάλυση.

Η αρχή γίνεται με το iOS, αλλά λογικά θα ακολουθήσει σύντομα και η αντίστοιχη λειτουργία για συσκευές Android.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό