24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Επιτακτική ανάγκη η νίκη για την Μπαρτσελόνα, σκοράρει η Αλμερία!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Freetips247 προτείνει μια τριάδα από τα ματς της 19ης αγωνιστικής της La Liga από το πρόγραμμα της Πέμπτης (4/1)!

Πρώτη επιλογή από την αναμέτρηση της Οσασούνα με την Αλμερία. Η Οσασούνα έχτισε ένα μίνι αήττητο σερί τριών αγωνιστικών, αλλά ήρθε εσχάτως η ήττα από την Μαγιόρκα (3-2). Η ομάδα της Παμπλόνα προηγήθηκε στο 7΄ όμως στο 62΄ βρέθηκε να χάνει με 3-1! Ο Ραούλ Γκαρθία απλά μείωσε στις καθυστερήσεις. Πολλά 2-3 γκολ στα εντός έδρα ματς, όπου έχει νικήσει μόνο Γρανάδα και Βαγεκάνο. Η Αλμερία είναι η μοναδική ομάδα στην La Liga που δεν έχει σημειώσει ακόμη ούτε μία νίκη. Μάλιστα στις εξορμήσεις της έχει υποστεί 8 διαδοχικές ήττες! Συνηθίζει ωστόσο να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ κάτι που μπορεί να συμβεί και απέναντι στην Οσασούνα. Επιλέγουμε το G/G.

Δεύτερη επιλογή μας από το ματς της Σεβίλλης με την Αθλέτικ Μπιλμπάo. Η Σεβίλλη προσπαθεί να θεραπεύσει τις πληγές της σε μια σεζόν που θα πρέπει να θεωρείται χαμένη από το ξεκίνημα της. Η ομάδα της Ανδαλουσίας νίκησε έπειτα από 10 αγωνιστικές εκτός έδρας την Γρανάδα (0-3), αλλά ακολούθησε νέα ήττα με 1-0 αυτή τη φορά από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες που που προσπαθεί να βάλει τάξη στην ομάδα. Στον αντίποδα, η Αθλέτικ Μπιλμπάο παραμένει δίχως ήττα από τις 22 Οκτωβρίου όταν έχασε από την Μπαρτσελόνα. Έκτοτε το σύνολο του Βαλβέρδε αγνοεί την ήττα (8 αγωνιστικές). Η Μπιλμπάο στο τελευταίο ματς επικράτησε 1-0 της Λας Πάλμας. Εκτός έδρας έχει χάσει μόνο από Σοσιεδάδ και Μπαρτσελόνα. Η Σεβίλλη δεν πρόκειται να ρισκάρει, ενώ η Μπιλμπάο διαθέτει ποιότητα. Ματς που μπορεί να κριθεί στα 2-3 γκολ.

Κλείνουμε την τριάδα με το παιχνίδι της Λας Πάλμας με την Μπαρτσελόνα. Πολύ καλή από τον Οκτώβριο και έπειτα η Λας Πάλμας. Οι «Νησιώτες» προέρχονταν από αήττητο τριών αγωνιστικών αλλά λύγισαν από την Αθλέτικ Μπιλμπάο με γκολ στο 94΄! Πολλά Under εντός έδρας, ενώ σε κανένα παιχνίδι δεν σημειώθηκαν πάνω από τρία γκολ. Η Μπαρτσελόνα μετά τις τελευταίες γκέλες επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα κάμπτοντας την αντίσταση της ουραγού Αλμερία.  Δύο φορές ισοφαρίστηκε η ομάδα του Τσάβι, καταφέρνοντας να πετύχει το νικητήριο γκολ στο 83΄ με τον Σέρχι. Δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια, αφού η διαφορά με Χιρόνα και Ρεάλ είναι ήδη μεγάλη. Συνδυάζουμε το διπλό με Under 4.5 γκολ.

Freetips247.com Επιλογές  18.00 Οσασούνα – Αλμερία G/G (1.85)  20.15 Σεβίλλη – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-3 γκολ (1.98)  22.30 Λας Πάλμας – Μπαρτσελόνα 2 & Under 4.5 γκολ (1.90) 

Βρείτε καθημερινά προγνωστικά, έξυπνα ειδικά στοιχήματα, πλούσια θεματολογία και έτοιμα δελτία στοιχήματος στο https://www.freetips247.com/el/.  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό