18.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Επιταγή υπογεγραμμένη από τον Steve Jobs πουλήθηκε για πάνω από 100 χιλιάδες δολάρια

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια επιταγή της Apple Computer Company, υπογεγραμμένη από τον Steve Jobs, πουλήθηκε για 106.985 δολάρια μέσω δημοπρασίας που διοργανώθηκε από την RR Auction.

Η εν λόγω επιταγή συμπληρώθηκε και υπογράφηκε από τον Jobs το 1976 και υποβλήθηκε στην Crampton, Remke, & Miller, INC, μια εταιρεία συμβούλων που πρόσφερε τις υπηρεσίες της σε εταιρείες τεχνολογίας στη Βόρεια Καλιφόρνια.

Είναι τόσο σημαντική επειδή σε αυτήν αναφέρεται η πρώτη διεύθυνση της Apple, 770 Welch Rd., Ste. 154, Palo Alto. Η διεύθυνση αυτή ήταν μιας υπηρεσίας τηλεφωνητή που χρησιμοποιούσαν ο Jobs και ο Steve Wozniak ενώ εργάζονταν έξω από το γκαράζ της οικογένειας Jobs.

Ο αντιπρόεδρος της δημοπρασίας RR Bobby Livingston επισήμανε ότι επιταγές σαν κι αυτή είναι δημοφιλείς επειδή «όχι μόνο αφηγούνται την ιδρυτική ιστορία της Apple, αλλά υπογράφονται με τέλεια παραδείγματα του αυτόγραφου του Steve Jobs», καθώς και «καταπραΰνουν τις ανησυχίες των συλλεκτών για την αυθεντικότητα της υπογραφής του».

Μια άλλη επιταγή εκείνης της περιόδου, υπογεγραμμένη τόσο από τον Jobs όσο και από τον Woz, δημοπρατήθηκε το 2022 και πωλήθηκε για 164.000 δολάρια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό