20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Επιτήδειοι καλούν δήθεν από τον Δήμο Θεσσαλονίκης για να αποσπάσουν τραπεζικούς κωδικούς

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιτήδειοι προσποιούμενοι τους υπαλλήλους του Δήμου Θεσσαλονίκης, τηλεφωνούν σε ανυποψίαστα άτομα και επιχειρούν να αποσπάσουν τραπεζικούς κωδικούς

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι πολίτες απέναντι σε επιτήδειους οι οποίοι προσποιούμενοι τους υπαλλήλους του Δήμου Θεσσαλονίκης, τηλεφωνούν σε ανυποψίαστα άτομα και επιχειρούν να αποσπάσουν τραπεζικούς κωδικούς.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Θεσσαλονίκης, «ο Δήμος Θεσσαλονίκης για ακόμη μια φορά καθιστά σαφές ότι ποτέ και για κανέναν λόγο δεν ζητά δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα».

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που απατεώνες ισχυρίζονται πως τηλεφωνούν εκ μέρους του Δήμου Θεσσαλονίκης προκειμένου να εξαπατήσουν πολίτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης:

«Την προσοχή των πολιτών εφιστά ο Δήμος Θεσσαλονίκης, καθώς υπήρξαν νέες καταγγελίες ότι επιτήδειοι, προφασιζόμενοι ότι τηλεφωνούν εκ μέρους του Δήμου, προσπάθησαν να υποκλέψουν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σχετίζονται με τραπεζικούς λογαριασμούς και συναλλαγές με τον Δήμο.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης για ακόμη μια φορά καθιστά σαφές ότι ποτέ και για κανέναν λόγο δεν ζητά δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό