18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Επιστροφή Τσάμπιονς Λιγκ με τιτανομαχία Σίτι – Μπάγερν

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Γκουαρδιόλα (φωτ.) και Τούχελ, ο πρώην και ο νυν τεχνικός της Μπάγερν, έχουν δώσει ήδη 10 μάχες στην προπονητική τους καριέρα. [EPA/PETER POWELL]

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται απόψε η έναρξη των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς θα τεθούν αντιμέτωπες η Μάντσεστερ Σίτι με την Μπάγερν Μονάχου, στο νέο επεισόδιο της μακροχρόνιας αντιπαράθεσης σε τακτικό επίπεδο των προπονητών Πεπ Γκουαρδιόλα και Τόμας Τούχελ.

Ο Γκουαρδιόλα, πρώην τεχνικός της Μπάγερν, και ο σημερινός προπονητής των Βαυαρών έχουν δώσει ήδη 10 μάχες στην προπονητική τους καριέρα, ξεκινώντας αφότου ο Τούχελ ήταν στον πάγκο της Μάιντς πριν από εννέα χρόνια και με κορύφωση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2021, όταν η Τσέλσι επικράτησε της Σίτι. Οι δύο πανίσχυρες ομάδες δίνουν την πρώτη τους μάχη στο Μάντσεστερ, στην πρεμιέρα του Τούχελ με την Μπάγερν στον θεσμό και τους Αγγλους να είναι στα χαρτιά το φαβορί – όπως ήταν και η Παρί κόντρα στην Μπάγερν στον προηγούμενο γύρο. Ολα τα βλέμματα θα είναι δικαίως στραμμένα στον Ερλινγκ Χαάλαντ και στο πώς θα προσπαθήσουν να τον σταματήσουν οι Γερμανοί.

Στον άλλο αποψινό προημιτελικό, η Ιντερ επιστρέφει στην Πορτογαλία για να αντιμετωπίσει την Μπενφίκα, έχοντας προηγουμένως αποκλείσει την Πόρτο, η οποία την Παρασκευή νίκησε την Μπενφίκα στη Λισσαβώνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό