14.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Επιστροφή του Έρικ Μπαϊγί μετά από 7 χρόνια

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία μεταγραφή – επιστροφή για τη Βιγιαρεάλ. Η ομάδα του Μαρθελίνο ήθελε να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας και το έκανε με έναν παίκτη, ο οποίος είναι κάτι παραπάνω από γνωστός για τα «κίτρινα υποβρύχια».

Ο ισπανικός σύλλογος, ανακοίνωσε την απόκτηση του Έρικ Μπαϊγί. Ένας αμυντικός ο οποίος έχει κάνει τρομερά ματς στην καριέρα του, αλλά έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς.

Ο Ιβοριανός, είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2014-15 και το 2015-2016 στη Βιγιαρεάλ, προτού αφήσει την Ισπανία για να γίνει κάτοικος Μάντσεστερ για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ.

Στους «κόκκινους διαβόλους» είχε για πολύ μεγάλο διάστημα ρόλο βασικού, ωστόσο από ένα σημείο και μετά, οι πολλοί τραυματισμοί δεν τον βοήθησαν να έχει την πορεία που θα περίμεναν οι περισσότεροι.

Τον Σεπτέμβριο του 2023, είχε υπογράψει στην Μπεσίκτας, όμως μόλις 3 μήνες αργότερα, τέθηκε εκτός ομάδας και έμεινε ελεύθερος. Ο 29χρονος είναι πλέον έτοιμος να κάνει ένα restart στην καριέρα του, σε μία ομάδα που ουσιαστικά είχε «φτιάξει» το όνομά του.

El Villarreal CF ha alcanzado un acuerdo con Eric Bailly, que vuelve a la que fue su casa durante las temporadas 2014/15 y 15/16.

Endavant, @ericbailly24 💛!

— Villarreal CF (@VillarrealCF) December 30, 2023

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό