18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Επιστροφή στις προπονήσεις για Στάνκοβιτς

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνεχίζεται η δουλειά στην ΑΕΚ, ενόψει της επιστροφής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, με το πρώτο ματς του 2024. Η «Ένωση» μετά από 15 αγωνιστικές στη super league βρίσκεται 4η με 32 βαθμούς στο -3 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Προφανώς στόχος είναι να μπορέσει να φτάσει και πάλι μέχρι την κορυφή του πρωταθλήματος, κάτι που είχε γίνει και πέρσι, σε μία σεζόν που ήταν… ροντέο μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει λόγους να χαίρεται, καθώς είναι και πάλι στα πάνα του ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Ο έμπειρος αυστριακός τερματοφύλακας, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και είναι και πάλι διαθέσιμος για να μπορέσει να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του.

Εκτός αυτού βέβαια, οι επιστροφές θα συνεχιστούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Αυτό γιατί αναμένεται να επιστρέψουν και να μπουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων οι Εζεκιέλ Πόνσε και Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, οι οποίοι είχαν απουσιάσει στα τελευταία ματς.

Η ΑΕΚ γενικά είχε μεγάλο θέμα με τους τραυματισμούς τις τελευταίες βδομάδες και σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, ο Ματίας Αλμέιδα είχε να διαχειριστεί πολλές σημαντικές απουσίες.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι που έχουν να δώσουν οι «κιτρινόμαυροι» το 2024 είναι στην OPAP Arena με αντίπαλο τον Βόλο, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της super league.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό