21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Επιστροφή στις νίκες στο «Καραϊσκάκη» για τον Ολυμπιακό

Ειδήσεις Ελλάδα

 Επιστροφή στις εντός έδρας νίκες στο «Καραϊσκάκη» για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχθηκαν τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 20η αγωνιστική της Super League και επικράτησε με 3-1.

Ο Ντόη με μακρινό σουτ είχε ανοίξει το σκορ στο 57′, ενώ στο 65′ ο Ναβάρο είχε διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Οι Γιαννιώτες είχαν μειώσει με πέναλτι του Κόντε στο 75′, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με δεξί σουτ του Γιόβετιτς στο 93′.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν τους 41 βαθμούς ενώ ο μαχητικός ΠΑΣ έμεινε στους 12.

Το ματς:

Από τα πρώτα δευτερόλεπτα του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός έδειχνε ότι ήθελε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Μπορεί οι γηπεδούχοι να είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δυσκολευόντουσαν να δημιουργήσουν ευκαιρία μπροστά από την εστία του Αθανασίου. 

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μία πολύ μεγάλη φάση με τον Κώστα Φορτούνη στο 30′, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά πλάσαρε άουτ, ενώ οι Γιαννιώτες με τον Σόρια στο 38′ φτάσανε κοντά στο γκολ, ο οποίος σούταρε εκτός περιοχής, όμως ο Πασχαλάκης απέκρουσε εντυπωσιακά.

Από την ομάδα του Καρβαλιάλ είχε ξεχωρίσει ο Όρτα στο ντεμπούτο του, ο οποίος ζήταγε διαρκώς μπάλα και ήταν κινητικός. Ελάχιστα πράγματα στο πρώτο μέρος, με το 0-0 να έμοιαζε απόλυτα δίκαιο με βάση τις ευκαιρίες του ματς.

Το δεύτερο μέρος

Όπως και στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός είχε μπει φουριόζος, μήπως μπορέσει να βρει ένα γρήγορο γκολ. Οι Πειραιώτες δεν μπορούσαν να κάνουν κλασική ευκαιρία, ωστόσο το γκολ ήρθε σε… ανυποψίαστη φάση. Μετά από απομάκρυνση της μπάλας, ο Ανδρέας Ντόη σταμάτησε την μπάλα, πήρε μερικά μέτρα και με σουτ εκτός περιοχής, είχε ανοίξει το σκορ στο 57′.

Αυτό το τέρμα είχε «απελευθερώσει» τους Πειραιώτες, οι οποίοι δύο λεπτά αργότερα είχε βρει και άλλο γκολ, αυτή τη φορά με τον Μασούρα, αλλά ήταν οφσάιντ στην αρχή της φάσης ο Ζέλσον Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός πίεζε και τελικά βρήκε δεύτερο γκολ με τον Ναβάρο στο 65′, με τον Μασούρα να είναι μέσα και σε αυτή τη φάση.

Οι Γιαννιώτες δεν το είχαν παρατήσει και στο 75′ μετά από μία καταπληκτική ενέργεια του Οσέι-Τούτου στο ντεμπούτο του (πέρασε ως αλλαγή), κέρδισαν πέναλτι το οποίο ο Κόντε μετέτρεψε σε γκολ για το 2-1. 

Ο ΠΑΣ που έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του στη σεζόν, έπαιρνε μέτρα και έδειχνε ότι ήθελε τον βαθμό της ισοπαλίας. ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Ναβάρο στο 88′ να κάνει τρία τα τέρματά του, με τους φιλοξενούμενους να είχαν μία διπλή ευκαιρία για γκολ στο 90′.

Οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να βρουν ένα τρίτο και τελευταίο τέρμα, καθώς ο Γιόβετιτς στο 93′ μετά από πάσα του Μασούρα, έκανε ένα άψογο πλασέ με το δεξί για το 3-1, το οποίο ήταν και τελικό σκορ.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Κίνι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Όρτα, Έσε, Φορτούνης, Μασούρας, Μαρτίνς, Ναβάρο

Η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σόρια, Κιάκος, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Καραχάλιος, Ριένστρα, Λιάσος, Ροσέρο, Μπάλαν, Τζίμας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό