24 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Επιστροφή στις νίκες η Λεβερκούζεν, ανατροπή και 3αρα η Μπάγερν στην Γκλάντμπαχ

Ειδήσεις Ελλάδα

Σάββατο χωρίς γκολ στην Bundesliga… δεν είναι Σάββατο. Τα απογευματινά ματς του γερμανικού πρωταθλήματος, επιβεβαίωσαν τα δύο μεγάλα φαβορί, καθώς η Μπάγερν επικράτησε της Γκλάντμπαχ με 3-1, ενώ η Λεβερκούζεν επέστρεψε στα τρίποντα, καθώς κέρδισε την ουραγό Ντάρμσταντ.

Μπάγερν Μονάχου – Γκλάντμπαχ 3-1

Η Γκλάντμπαχ έχει αποδειχθεί το δυσκολότερο εμπόδιο τα τελευταία χρόνια για την Μπάγερν, ωστόσο οι Βαυαροί μπόρεσαν να πάρουν το τρίποντο. Μία νίκη που ήρθε με ανατροπή στο σκορ. Στο 35′ ο Ελβέντι είχε βάλει μπροστά την Μπορούσια, με τον Πάβλοβιτς να ισοφαρίζει δέκα λεπτά αργότερα.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές φάσεις εκατέρωθεν, ωστόσο η Μπάγερν ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα με τον Κέιν στο 70′. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ, διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 86′ με γκολ του Ντε Λιχτ και με τη νίκη που πήρε, έμεινε στο -2 από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν.

Ντάρμσταντ Λεβερκούζεν 0-2

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα το ματς ήταν ισορροπημένο, ωστόσο όσο πέρναγε η ώρα, η Λεβερκούζεν ανέβαζε την επίδοσή της επιθετικά. Οι «ασπιρίνες», κατάφεραν στο 33′ με τον Τελά να ανοίξουν το σκορ και να πάρουν το προβάδισμα, με την Ντάρμσταντ να μην έδειχνε ικανή να αντιδράσει.

Ο ίδιος παίκτης, είχε διπλασιάσει τα τέρματά του στο 52′ και είχε δώσει ένα «μαξιλαράκι ασφαλείας» στην ομάδα του, με την Μπάγερ να κρατάει το προβάδισμά της μέχρι τέλους και να επιστρέφει στα τρίποντα.

Φράιμπουργκ – Στουτγκάρδη 1-3

Με το «καλημέρα» η Στουτγκάρδη είχε καταφέρει να πάρει το προβάδισμα, μιας και ο Ουντάβ στο 3′ είχε κάνει το 0-1. Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει, με τον Φίριχ να κάνει το 0-2 τέσσερα λεπτά αργότερα. Μέσα σε όλα για τη Φράιμπουργκ, είχε έρθει και μία κόκκινη κάρτα στον Ροχ (18′), με τους γηπεδούχους ωστόσο να μειώνει σε 1-2 στο 45+11′ με τον Κούμπλερ.

Οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμά τους και φτάσανε και σε τρίτο γκολ με τον Μίτελσταντ στο 74′, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό σκορ.

Μάινζ – Βέρντερ Βρέμης 0-1 

Ασυνήθιστο κι όμως… αληθινό, μιας και σε γερμανικό ματς, διαμορφώθηκε το τελικό σκορ στο 2′. Η Βέρντερ κατάφερε πολύ γρήγορα να ανοίξει το σκορ με τον Ντουκς και κατάφερε μέχρι τέλους να κρατήσει το προβάδισμά της. Η Μάινζ πίεσε για ένα γκολ, προκειμένου να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της, ωστόσο ο Ζέτερερ, κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Μπόχουμ – Άουγκσμπουργκ 1-1 

Η Μπόχουμ πίεζε από νωρίς στο ματς και τελικά κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μπροσίνσκι στο 33′. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Άουγκσμπουργκ είχε πάρει τα πάνω της και έδειχνε ότι θέλει τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο 91′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο ο Ντεμίροβιτς μετέτρεψε σε γκολ και έκανε το τελικό 1-1.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό