24.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Επιστροφή στις νίκες για τους Κ17, 3-0 την ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα Εφήβων του Ολυμπιακού, η οποία νίκησε εύκολα την ΑΕΚ με 3-0 για την 12η αγωνιστική της 2ης φάσης του πρωταθλήματος Super League Κ17.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι από την αρχή του αγώνα και προηγήθηκαν στο 34′ με το γκολ του Φράγκου για το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος να «καθαρίσει» το παιχνίδι και έκανε το 2-0 στο 52′ με τον Κτενά να νικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το τελικό 3-0 για τους Πειραιώτες σημείωσε ο Μιχαηλίδης στο 62′, όταν με όμορφη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός με αυτήν την νίκη παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας και επόμενο παιχνίδι του είναι με τον Πανιώνιο εκτός έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τ. Πάντος): Καμπαγιοβάννης, Γιωτόπουλος, Φράγκος (80′ Σιώζιος), Καρκατσάλης, Θεοδωρίδης, Φίλης, Μιχαηλίδης (75′ Ζουριδάκης), Καρακώστας (80′ Φλούδας), Μπιμπίκας (75′ Όσαφι), Βασιλακόπουλος, Κτενάς (68′ Κάπελας).

ΑΕΚ (Π. Τασουνίδης): Παπαβασιλείου, Σέλλας, Μαρκόπουλος, Μπούσιος, Τσαραμανίδης, Αβράσογλου, Παναγιωτόπουλος, Κολοκοτρώνης, Δασκαλόπουλος, Ανδριώτης, Λεοντής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό