17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Επιστροφή Μιχαηλίδη στις προπονήσεις, εκτός ο Κωνσταντέλιας για τον ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε με ένα γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την ΑΕΚ να κάνει το 1-1 και να πάρει την ισοπαλία. Ο «δικέφαλος του βορρά» παραμένει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος και πλέον ετοιμάζεται για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Στα ευχάριστα νέα για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι ότι επέστρεψε σε ρυθμό προπονήσεων ο Γιάννης Μιχαηλίδης. Από την άλλη, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας του, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Δείτε την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος, κυριάρχησε στο γήπεδο, αλλά αρκέστηκε στον βαθμό στο ντέρμπι της Τούμπας με την ΑΕΚ. Περιθώρια χαλάρωσης πλέον δεν υπάρχουν, καθώς οι αγώνες είναι συνεχόμενοι. Σειρά έχει λοιπόν ο Παναθηναϊκός και τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στην Τούμπα και πάλι, αλλά αυτή τη φορά με κόσμο στις εξέδρες.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του λίγες μόνο ώρες μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ένωση, σήκωσαν μανίκια κι έπιασαν δουλειά για την επόμενη πρόκληση. Η δουλειά όπως είναι λογικό έγινε σε δύο γκρουπ. Οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της κυριακάτικης μάχης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης.Την Τρίτη (13.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:45 στη Νέα Μεσημβρία».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό