16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Επιστρέφει στο Λονδίνο η Μέγκαν; Αυτοί είναι οι όροι που «έπεσαν» στο τραπέζι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρίγκιπας Χάρι εξέφρασε πρόσφατα την επιθυμία να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά το ταξίδι αστραπή που έκανε την επόμενη μέρα που ανακοινώθηκε ότι ο πατέρας του, βασιλιάς Κάρολος , πάσχει από μια μορφή καρκίνου.

Η συνάντησή τους, αν και σύντομη, είχε πυροδοτήσει μια σειρά από σενάρια που ήθελαν την οικογένεια να επανενώνεται. Ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε την ίδια μέρα στην Καλιφόρνια όπου έχει μετακομίσει με τη σύζυγό του από το 2020.

Πριν από μερικές ημέρες, σε μια συνέντευξη στο Good Morning America παραδέχτηκε ότι η διάγνωση μπορεί να φέρει ξανά κοντά τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δηλώνοντας: «Έχω προγραμματίσει άλλα ταξίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο και έτσι θα μπορέσω να συναντήσω την οικογένειά μου όσο περισσότερο μπορώ».

Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε από καρδιάς στο ειδησεογραφικό κανάλι ενώ προώθησε το «One Year to Go event», δηλαδή τη χειμερινή έκδοση των Invictus Games, που πρόκειται να διεξαχθούν τον επόμενο χρόνο στο Whistler. 

Τι θα γίνει με τη Μέγκαν;

Πολύς λόγος γίνεται για το ενδεχόμενο να τον συνοδεύσει στο Λονδίνο η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, η οποία δεν φαίνεται να είναι ευπρόσδεκτη στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας μετά τις σαρωτικές αποκαλύψεις στις οποίες είχε προχωρήσει πριν από μερικά χρόνια.

Όπως αποκαλύπτει το express.co.uk για το επόμενο ταξίδι του πρίγκιπα Χάρι, η βασιλική εμπειρογνώμονας και πρώην ανταποκρίτρια του BBC, Τζένι Μποντ, πιστεύει ότι η Μέγκαν θα συνοδεύσει τον Χάρι παρά τους περιορισμούς που της έχουν τεθεί αναφορικά με τους ανθρώπους που επιτρέπεται να συναντήσει αλλά και να συνομιλήσει.

Η Mirror αποκάλυψε ότι η Μποντ μίλησε στο New! Magazine ξεκαθαρίζοντας ότι «Θα περιοριστούν σε συναντήσεις με τον Κάρολο – και ίσως τις πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη. Η υπόλοιπη οικογένεια θα πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά τις συνέπειες μιας ενδεχόμενης συνάντησης με τον Χάρι και τη Μέγκαν».

Η πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του BBC τόνισε μάλιστα ότι τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα πρέπει να επανεξετάσουν την «πίστη» τους στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την πριγκίπισσα Κέιτ προτού συμφωνήσουν να βρεθούν με το «εξόριστο» δίδυμο σε περίπτωση που επισκέπτονταν το Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι βέβαιο ότι το θέμα της εμπιστοσύνης στον διάδοχο πρίγκιπα Ουίλιαμ πρόκειται να τεθεί ως προαπαιτούμενο.

Τέλος, η Μποντ θεωρεί ότι τα δυο ανήλικα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν, Άρτσι και Λίλιμπετ θα μπορούσαν ενδεχομένως να συναντηθούν με τα ξαδέρφια, τον πρίγκιπα Τζωρτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό